Telenovela tiganeasca in Galati: o fata de 16 ani si-a parasit sotul si a fugit cu un baiat. "Ala-i sarac, vai de capul lui"

×
Codul embed a fost copiat

Iubire interzisa in cea mai mare comunitate de tigani din judetul Galati. Nepoata bulibasei din Ivesti, o tanara de 16 ani, si-a lasat sotul si a fugit in lume cu un baiat sarac.

Amorezii traiesc o poveste pe care familia tinerei nu a primit-o cu entuzism. Dimpotriva, rudele o cauta cu politia si vor sa o aduca inapoi, mai ales ca fata ar fi furat bani si aur de la socrul ei.

Fix ca in telenovele, Dana, o tanara care provine dintr-o familie bogata, s-a indragostit nebuneste de baiatul sarac, Cezar. Nu le-a pasat ca amandoi traiau dupa legile tiganesti cu altcineva. Asa ca au fugit in lume. Rudele fetei de 16 ani spun ca amantul ar fi obligat-o sa plece cu el si vor sa o aduca acasa cu orice pret.

Gina Stanescu, sora fetei disparute: "O tine acolo legata, nu vrea sa o trimite acasa, zice "daca pleci tu acasa, eu ma duc si mor", ii zice ei. Si ea, de frica, sta acolo, dar ea nu vrea sa sta cu el."

Citește și
petrecerea tiganilor la Costesti
A apus era petrecerilor tiganesti opulente de Sfanta Maria. "Nu mai merge nici Spania, nici ciordeala nu mai merge"
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Tasia Stanescu, bunica fetei disparute: "Nu vreau s-o lasam la prapaditul asta, ca-i un golan."

Cea mai mare rusine a familiei este ca baiatul e sarac lipit, iar fata are tot ce poate visa.

Ferdinand Stanescu, bulibasa din Ivesti, jud Galati: "Socru-sau e om bogat, e om cumsecade, i-a facut casa, i-a tras si gaz, si l-a luat pe zdreanta asta care n-are… n-are unde sa stea."

Gina Stanescu, matusa fetei disparute: "Cerem ajutor de la toata lumea, nu numai de la autoritati, acuma, de la toata lumea. Oriunde ar vedea-o, la un restaurant, la un magazin, sa sune la politie. Staborul o sa-l judece si atunci se hotaraste pedeapsa lui."

Supararea este cu atat mai mare cu cat fata ar fi furat de la parintii sotului ei ca sa fuga cu un alt baiat.

Marioara Stanescu, soacra fetei disparute: "A luat de toate, a luat bani, a luat aur, a luat de toate. Dar sa vina inapoi, ca o primesc. Sa vina inapoi, nu o batem, nu-I facem nimic. Ala-i sarac, vai de capul lui, oamenii astia are vile, are masini, are de toate."

Nici rudele baiatului nu mai stiu nimic de el. In urma cu trei zile, tanarul care lucreaza ca vopsitor auto, a luat masina de acasa si dus a fost. Neamurile l-au prins o singura data la telefon cand le-a spus ca nu se mai intoarce niciodata.

Iorgu Stanescu, tatal baiatului: "S-a indragostit cu fata asta, s-a vorbit prin telefoane, ce-a facut ei si si-a luat legatura sa pleaca cu fata. Iar fata, sa spun dreptate, zice ca a luat niste bani si i-a zis "hai sa plecam in lume, sa vietuim. Eu i-am zis, "mai, vino cu fata, ca nu-I fata ta. Vino si da-i fata inapoi, ca tu ai femeie.""

Mahnit de aceasta situatie, bulibasa vrea ca cei doi indragostiti sa fie judecati in staborul tiganesc, atunci cand vor fi gasiti. Pe de alta parte, politistii o cauta pe fata care este minora, iar pe baiat l-au dat in urmarire nationala.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
Citește și...
Bataie cu cutitele din cauza unui cal, in Targu Jiu.
Bataie cu cutitele din cauza unui cal, in Targu Jiu. "Au doua miliarde, platesc politia si ne omoara si pe noi"

A fost scandal marti noapte la Targu Jiu, unde doi barbati de etnie roma au ajuns la spital cu rani foarte grave pe corp. Ambii au fost raniti cu cutitele de alti prieteni de-ai lor de pahar.

A apus era petrecerilor tiganesti opulente de Sfanta Maria.
A apus era petrecerilor tiganesti opulente de Sfanta Maria. "Nu mai merge nici Spania, nici ciordeala nu mai merge"

Au apus vremurile in care romii din toata tara dadeau petreceri opulente de Sfanta Maria Mica la Costesti, in Valcea. Joi, doar cativa au mai venit in locul in care in anii trecuti chefurile tineau si trei zile la rand.

Trei adolescente din Dolj au fugit intr-o comunitate de romi, impreuna cu sotii lor. “A cazut fata in mijlocul aurului
Trei adolescente din Dolj au fugit intr-o comunitate de romi, impreuna cu sotii lor. “A cazut fata in mijlocul aurului"

Se cere ancheta intr-o localitate din Dolj, unde trei verisoare, care nu au implinit nici 15 ani - au plecat sa locuiasca intr-o familie de tigani, alaturi de cei pe care-i numesc viitorii lor soti.

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.