Tanar de 17 ani, gasit inconstient pe o strada din Galati. Medicii cred ca ar fi consumat etnobotanice extrem de periculoase


Ultimul update: Joi 12 Februarie 2015 00:02
Data publicarii: Luni 09 Februarie 2015 12:59
Categorie: Stiri actuale

Etnobotanicele extrem de periculoase, recent introduse pe piata din Romania, au facut o noua victima la Galati. O ambulanta SMURD a adus in coma la Spitalul de Pediatrie "Sfantul Ioan" un tanar de aproximativ 17 ani.

Baiatul a fost gasit pe strada, inconstient, si trecatorii au sunat la 112.  Medicii spun ca tanarul este in coma, dar reactioneaza la stimuli. 

A fost internat la reanimare, iar specialistii urmeaza sa faca o serie de teste pentru a afla ce anume a consumat. Deocamdata, stiu doar ca este vorba despre o intoxicatie severa. Din nefericire, nu este nici pe departe o premiera la Galati.

Numai in luna ianuarie, peste 60 de persoane, in general elevi, au ajuns la unitatile de primiri urgente ale spitalelor din oras. Multe internari s-au facut si la Constanta.

In toate aceste cazuri a fost vorba despre consum de etnobotanice noi, fabricate din substante extrem de periculoase, spun medicii, uneori asociate cu tranchilizante de uz veterinar. 

 

Tags: droguri, sanatate,

Zeci de perchezitii, in cazul tinerilor care au consumat substante halucinogene necunoscute. Avertismentul medicilor
Cazuri noi de consum de substante necunoscute inregistrate in Galati si Constanta. Un tanar s-a aruncat de la etaj
VIDEO PROTVPLUS.RO