Surpriza neplacuta pentru Ciprian Marica. Ce a gasit in apartamentul pe care si l-a cumparat

Dată publicare: 05-06-2013 19:10
Dată actualizare: 08-06-2013 00:43


Dupa ce-a dat trei goluri in meciul cu Trinidad Tobago, miercuri, atacantul nationalei s-a trezit ca apartamentul pe care si l-a cumparat la licitatie este gol.

Fostul proprietar, executat silit de banca pentru ca n-a mai putut sa achite creditul, a luat cand a plecat si usile, si caloriferele din locuinta situata intr-un complex rezidential din Bucuresti.

Premierul, dar si multi fotbalisti cunoscuti locuiesc acolo.

Ciprian Marica are un gust amar. Apartamentul pe care tocmai l-a cumparat la licitatie nu poate fi locuit.

Fostul proprietar - executat de banca de la care imprumutase peste 600.000 de euro, dar pe care nu i-a mai restituit - a devastat locuinta si a plecat cu putin timp inainte sa fie evacuat.

125.000 de euro. Atat a platit Ciprian Marica unei banci din Capitala pentru apartamentul de 3 camere, situat intr-un ansamblu rezidentiale de lux din Bucuresti.

Pe vremuri, locuinta care mai are si o boxa subterana si un loc de parcare, valora 400.000 de euro.

Fostul proprietar nu a mai platit ratele si a pierdut-o.

Ciprian Marica are toate motivele sa fie mandru de investitia imobiliara. Va fi vecin cu dinamovisti, stelisti si manelisti, dar mai ales cu premierul Victor Ponta.

Ciprian Marica a avut marti seara meci cu nationala si a marcat trei goluri impotriva celor de la Trinidad-Tobago.

Asa ca si-a trimis tatal sa se ocupe de amenajari. Apartamentul are nevoie de reparatii serioase, dupa ce a fost distrus.

Ciprian Marica are la dispozitie 30 de zile sa depuna plangere penala la Sectia 6.

Fara o reclamatie scrisa, politistii nu pot face cercetari, iar daca atacantul nationalei va cere razbunare, oamenii legii vor face cercetari pentru furt si distrugere.


VIDEO PROTVPLUS.RO