Surpriza in drumul spre mare, la Podul de la Fetesti. Cum au rezolvat cei mai multi turisti problema taxei

Ultima actualizare: 04-05-2015 06:55

Pentru cei care se urnesc cu intarziere spre litoral, o surpriza vine la statia de taxare de la Fetesti. Se circula fluent, nu sunt ambuteiaje, iar cei mai multi dintre soferi au apelat la plata taxei de pod prin sms sau la benzinariile de la A2.

Asta dupa ce joi primii turisti care se indreptau spre mare au oprit sa plateasca tot la statia de taxare, iar politistii se asteptau la un varf de trafic in mijlocul zilei.

Zeci de politisti au intrat in dispozitiv in apropiere de Fetesti si Cernavoda, mai ales ca se asteptau la un varf de trafic. Din fericire, soferii au inteles ca scapa de cozi daca platesc taxa prin sms sau la benzinariile de pe autostrada si atunci circulatia se desfasoara fara probleme.

Mai sunt, ce-i drept, si cativa soferi care au recunoscut ca s-au obisnuit sa plateasca la statia de taxare si ca tocmai de aceea nu au folosit alternativele.

Pe de alta parte, pentru cei care vor sa se indrepte spre litoral, acestia ar trebui sa nu se grabeasca. Autostrada este ticsita de echipaje de politie si de radare. La fel se intampla pe tot litoralul, care este impanzit de echipaje ale Politiei Rutiere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO