Student la Drept prins la furat, deși era în arest la domiciliu pentru trafic de heroină. Incredibil unde ascundea produsele

Ultima actualizare: 19-02-2021 12:16
Student la Drept prins la furat, deși era în arest la domiciliu pentru trafic de heroină. Incredibil unde ascundea produsele
Ziarul de Iași

Un student la Drept din Iași, aflat în arest la domiciliu pentru trafic de heroină, a fost prins în timp ce fura componente de calculator dintr-un magazin, pe care le ascundea în chiloți. Tânărul este fiul unei grefiere de la judecătorie.

Un tânăr ieșean judecat pentru trafic de droguri, student la Drept, a fost prins la furat într-un magazine de electronice, deși trebuia să se afle în arest la domiciliu, scrie Ziarul de Iași.

 


Camerele de supraveghere l-au surprins pe tânăr în timp ce își îndesa în chiloți componente de calculator, iar ulterior și reprezentanții altor magazine din oraș l-au recunoscut ca autorul unor furturi care au avut loc în unitățile lor.

Polițiștii l-au identificat pe hoț ca fiind un traficant de droguri, reținut în aprilie 2019 în timp ce se întorcea de la București cu nu mai puțin de 255 de doze de heroină asupra sa.

Tânărul, care este fiul unei grefiere de la Judecătoria Iași, a fost inițial arestat preventiv pentru 30 de zile, dar apoi a fost eliberat de Curtea de Apel și plasat în arest la domiciliu.

Ulterior, instanța i-a permis de mai multe ori să părăsească domiciliul pentru a merge la examene, tânărul fiind student la Drept la Universitatea ”Petre Andrei”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO