Din traficanți de droguri au ajuns victime, atacați de clienții lor

21-12-2020 17:03


Din traficanţi au ajuns victime! Vorbim despre câţiva inşi din Ploieşti care au fost atacaţi chiar de clienţii cărora voiau să le vândă droguri.

Agresorii sunt şapte bărbaţi şi o femeie care au fost duşi la audieri după ce Poliţia le-a percheziţionat locuinţele. Ei sunt suspectaţi de tâlhărie, furt şi lipsire de libertate.

Ancheta a pornit de la o reclamaţie privind furtul unui telefon, făcută de una dintre victime, însă cercetările au dezvăluit cu totul altceva.

Astfel, spun poliţiştii, în urmă cu o lună, unul dintre dealerii de droguri a fost abordat de mai mulţi indivizi interesaţi de marfa sa. Cu toţii au intrat în maşina vânzătorului, însă clienţii, după ce s-au declarat nemulţumiţi de preţul cerut, au scos un cuţit şi l-au deposedat pe traficant de bani, de droguri, dar şi de telefon.

Scene similare s-au petrecut şi în locuinţele altor doi dealeri din oraş, unde pe lângă ameninţări, tâlharii au recurs şi la violenţă pentru a intra în posesia substanţelor psihotrope.

25 de mii de lei ar fi paguba provocată traficanţilor, estimează poliţiştii. La percheziţiile desfăşurate luni la domiciile suspecţilor s-au găsit arme albe, telefoane mobile, dar şi droguri.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO