STIRI PE SCURT: Doar 14 taxe vor fi comasate, episcopul Durcovici va fi beatificat, iar Copos si Stoica raman in regim inchis

14-05-2014 19:27


Un barbat, care crede este Dumnezeu, a intrat cu o camioneta intr-un post de televiziune din Baltimore. Apoi a urmarit linistit stirile despre el, difuzate de canalele concurente. Acestea, si alte informatii, in stirile pe scurt.

Initiativa Guvernului de a elimina 70 de taxe s-a modificat serios pe drum. Ministerul Finantelor a analizat un numar de 92 de taxe si tarife si a stabilit ca doar o mica parte pot fi eliminate complet.

"Am decis ca 14 dintre aceste taxe sa fie eliminate si restul sa fie comasate pana la 92", a declarat Ioana Petrescu, Ministrul Finantelor.

Peste doua zile, la Iasi, va avea loc unul din cele mai mari evenimente din lumea catolica. 20.000 de credinciosi vor participa la slujba de beatificare a episcopului Anton Durcovici. Preotul a fost inchis de comunisti in inchisoarea de la Sighet unde a si sfarsit de foame.

Regizorul premiat cu Oscar pentru documentarul "Searching For Sugar Man" a fost gasit mort in apartamentul sau din Stockholm. Malik Bendjelloul, in varsta de 36 de ani, s-ar fi sinucis, intr-un acces de depresie, sustin jurnalistii. Politia nu a confirmat deocamdata aceasta ipoteza. Regizorul a devenit faimos anul trecut, cand a castigat Premiul Oscar.

Angajatii unui post de televiziune din Baltimore s-au speriat teribil cand o camioneta s-a napustit peste ei. La volan era un tanar care a pretins ca este Dumnezeu. Nu s-a lasat pana cand nu a spulberat usile cladirii si a "parcat" inauntru. Apoi s-a baricadat la etaj si a urmarit de acolo, la televizor, stirile altor canale despre isprava lui. 5 ore a tinut in sah trupele speciale.

George Copos si Mihai Stoica isi vor executa pedepsele in regim inchis. Asta au stabilit astazi judecatorii bucuresteni care confirma astfel decizia penitenciarului de maxima siguranta rahova. Cei doi sunt revoltati pentru ca Victor Becali si Cristi Borcea, condamnati si ei in acelasi dosar al transferurilor au avut parte de decizii favorabile.

VIDEO PROTVPLUS.RO