STENOGRAME. Numele lui Ioan Niculaie, patronul FC Brasov, in dosarul prostituatelor de lux. Cum erau negociate preturile

Ultima actualizare: 21-09-2015 07:01

Dosarul prostituatelor de lux din lumea mondena romaneasca intra intr-o noua etapa. Una dintre fetele cercetate in acest caz a ales sa fie judecata prin procedura simplificata si a recunoscut totul.

Fata a spus ca isi vindea trupul pe sute de euro si ca le facea cunostinta si altor tinere cu barbati bogati, dornici de nopti fierbinti cu manechine, fotomodele sau invitate pe la diverse emisiuni de televiziune. Milionarul Ioan Neculaie, de pilda, patronul de la FC Brasov, primea pe mail poze cu potentialele "partenere", de unde trebuia sa aleaga.

STENOGRAME DOSAR

Diana Guresoaie: Dar ti-am dat poze, ce naiba...
Ioan Neculaie: Da-o, sa ma... in pozele tale. N-are nicio legatura cu realitatea, ce dracu'...
Diana Guresoaie: Mie nu mi se pare... Iar fata nu mi se pare urata.
Ioan Neculaie: Da-o dracului, ca e urata cu spume.
Diana Guresoaie: Auzi, hai ca am ceva nou, bun, iti dau un mail. Iti trimit poza cu asta. E tare, nu e, nu e nasola, pe bune. Inalta, cu forme, t..., c.., e buna si draguta la fata.
Ioan Neculaie: Nu-mi da tu mail, da-mi pe whats app.

Discutia in care se analizeaza potentialele iubite este purtata intre omul de afaceri Ioan Neculaie si Diana Guresoaie, tanara ajunsa vedeta dupa relatia cu fotbalistul Cristi Tanase de la Steaua. Procurorii spun despre Guresoaie ca era proxeneta, insa oferea si servicii de prostituata.

INTERCEPTARI

Diana Guresoaie: Pai, are meciul ala ziua si ma duc seara, poate imi da mai multi bani daca dorm acolo, stii?
Femeie: Cu cine mergi?
Diana Guresoaie: Poate imi da 50 de milioane. Cu Ramona merg.

Pe de alta parte, Diana Guresoaie a respins oferta omului de afaceri Ioan Niculaie de a-l insoti intr-un sejur gratuit in Grecia, pentru ca o platea doar cu 3.000 de euro pentru 3 zile. Alaturi de el ar fi fost manechinul Ramona Popescu.

Investigatia a scos la lumina si felul in care tinerele erau racolate: se atrageau una pe alta in grupul de prostitutie. Una dintre ele a recunoscut acum, in timpul procesului, ca incasa intre 200 si 400 de euro pentru serviciile oferite.

Fiind audiata, Lavinia Despina a recunoscut ca a prezentat niste tinere unor barbati cu bani cu care sa intretina relatii sexuale contra cost, barbati bogati cu care si ea a intretinut relatii sexuale, iar cand acestia se plictiseau, ii cereau sa mai aduca si o prietena, astfel incat isi prezentau reciproc astfel de barbati.

Cum Lavinia Despina a recunoscut faptele, ea isi va primi sentinta inaintea celorlalte care au fost trimise in judecata. Procurorii au pus sub acuzare trei persoane in acest dosar de budoar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO