Șoferul cu număr de înmatriculare obscen la adresa PSD a rămas fără permis

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
placute, PSD, numar de inmatriculare

Continuă povestea șoferului care conduce o mașină cu număr de înmatriculare obscen la adresa PSD, de această dată în București.

Astfel, șoferul se află la această oră la sediul Brigăzii Rutiere, după ce polițiștii din Capitală i-au suspendat permisul auto și i-au reținut plăcuțele de înmatriculare.

El spune că a fost oprit luni dimineață, în jurul orei 05:50, pe bulevardul Theodor Pallady. Bărbatul era împreună copilul său în vârstă de 8 ani, fiind în drum spre litoral.

Polițiștii i-au spus că numerele sunt ilegale, i-au ridicat plăcuțele și i-au suspendat permisul. 

FOTO: Procesul verbal întocmit de polițiștii bucureșteni

blurat
 

De altfel, și Ambasada Suediei a făcut lămuriri, pe pagina oficială de Facebook, în privința cazului plăcuțelor de înmatriculare din Suedia, personalizate cu un mesaj injurios la adresa PSD.

Oficialii au precizat faptul că “plăcuţele de înmatriculare personalizate, emise de Agenţia suedeză de Transport, sunt valabile pentru călătoriile pe întregul teritoriu al Uniunii Europene”.

Duminică, poliția din Craiova a precizat că nu a fost luată nicio măsură în cazul acestui șofer.

Reacția a venit după ce presa locală a scris că numărul ar fi ilegal și că poliția i-ar fi întocmit dosar penal proprietarului și îl va cerceta.

Contactați de Știrile ProTV, reprezentanții IPJ Dolj au precizat că informația este falsă și că în acest moment șoferul nu a fost amendat și nici nu are dosar penal.

În trecut, șoferul a mai fost oprit de polițiștii rutieri, însă aceștia l-au lăsat să plece după ce au verificat numărul și au constatat că este luat legal, în Suedia.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO