Bărbat acuzat că le-ar fi violat şi torturat pe fiicele iubitei. La ce le punea să se uite

Ultima actualizare: 18-10-2019 21:43

Un bărbat din Ploiești este anchetat pentru fapte oribile: le-ar fi agresat sexual pe cele 3 fetițe ale iubitei sale.

Faptele au fost reclamate de rudele femeii, revoltate de ceea ce se întâmpla în casa celor doi. Individul a fost reținut, iar procurorii cer arestarea lui preventivă.

Polițiștii și lucrătorii de la serviciul de acțiuni speciale au descins joi în locuința familiei, aflată într-un cartier mărginaș al Ploieștiului.

Fetele, una de 9 și celelalte de 13 ani, provin dintr-o relație anterioară a femeii.

Anchetatorii spun că bărbatul le pedepsea sever pe copile, le ținea în picioare cu orele și le obliga să asiste la scene sexuale.

Există informații că una dintre ele ar fi fost violată, dar procurorii nu au încă toate probele.

Chiar şi după ce s-a aflat de tratamentul extrem de dur, la care erau supuse copilele, mama lor a preferat să rămână alături de individul respectiv.

Ororile ar fi ieșit la iveală după ce fata cea mică, de doar 9 ani, a ajuns la şcoală cu urme de lovituri. Ea ar fi povestit învăţătoarei chinurile pe care le suporta în casa tatălui vitreg.

Conducerea şcolii a anunţat imediat direcţia pentru protecţia copilului şi în scurt timp cele trei surori au fost luate şi duse într-un centru special. Poliţia a descins la locuinţa bărbatului şi l-a reţinut.

Anchetatorii îl acuză acum pe bărbat de agresiune sexuală, rele tratamente aplicate minorului și de violență în familie. De altfel, și asistenții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova au început verificările.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO