Sfarsi tragic pentru un barbat de 86 de ani, din Bacau. A murit intoxicat cu fum, dupa ce a uitat o tigara aprinsa in casa

Dată publicare: 16-05-2016 17:27
Dată actualizare: 19-05-2016 06:51


Sfarsit tragic pentru un batran de 86 de ani din Bacau, care a murit, intoxicat cu fum, dupa ce a adormit pe canapea si a scapat tigara aprinsa pe covor.

Vecinii au fost cei care au vazut fumul dens iesind din casa si au sunat imediat la 112. Un echipaj al ambulantei a ajuns in cateva minute, dar din pacate pentru batran a fost mult prea tarziu.

Vecinii au vazut cum iese fum dis de dimineata, pe la ora 6, si imediat si-au dat seama de pericol si au sunat la 112. Cand au mers sa vada despre ce este vorba, l-au gasit pe batran prabusit langa usa de la intrare, semn ca a incercat sa se salveze.

La fata locului au venit mai multe echipaje de la politie, pompieri si ambulanta. Chiar daca locuinta nu a luat foc, fumul toxic i-a fost fatal barbatului. Barbatul locuieste impreuna cu sotia lui, dar cu o seara inainte, femeia a fost dusa la spital, in urma unei altercatii cu batranul, si a ramas internata.

Reporter: De la ce ar fi luat foc?
Nicolae Cornea, vecin: De la tigara presupun. El fuma. Fuma si probabil sotia cum a fost plecata la spital a ramas singur. El nu vede ca are probleme cu vederea si probabil a adormit cu tigara si a luat foc doar asta e singura cauza ca asa au constatat si pompierii. A fost doar fum nu era flacara deschisa."

Cadavrul batranului a fost transportat la morga spitalului judetean din Bacau, iar medicii legisti vor stabili cauza mortii.


VIDEO PROTVPLUS.RO