Scene infioratoare in Brasov. Lovit de o masina, un cal a agonizat ore in sir pana a fost vazut de cativa localnici

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04

Lovit de o masina, un cal a agonizat ore in sir, pentru ca nu s-a gasit un veterinar in zona ca sa il ajute.

Impresionati de suferinta animalului, cativa localnici au cerut ajutor unei asociatii de protectie a animalelor care a trimis imediat acolo un specialist.

Calul, grav ranit, a fost in final eutanasiat, iar proprietarul este cautat de politisti. 

Nesupravegheat de stapan, calul a ajuns pe sosea. Era noapte, iar o masina l-a izbit in plin. Soferul a sunat imediat la 112 si a chemat polita. Agentii au incercat sa dea de veterinarul arondat zonei. Dar, pentru ca omul n-a raspuns la telefon, au plecat.

In tot acest timp, cu fracturi deschise la trei picioare, calul s-a tarat cateva sute de metri. Impresionati de suferinta lui, cativa localnici au chemat o asociatie de protectie animalelor care, la randul ei a anuntat politia animalelor. Trecusera insa trei ore de suferinte cumplite pentru bietul animal.

Dar nici, veterinarul satului, nici primarul si nici viceprimarul n-au fost de gasit. Intre timp specialistii au constatat ca animalul nu mai poate fi salvat si au decis eutanasierea.

Suferinta crunta prin care a trecut calul si lipsa de reactie a autoritatilor i-a revoltat pe iubitorii de animale. Politistii trebuie sa dea acum de proprietarul calului ca sa il traga la raspundere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO