Scandal cu focuri de arma in Targu Jiu. O femeie a fost impuscata in umar dupa ce doua familii s-au luat la cearta

Ultima actualizare: 28-07-2016 07:26

Scandal cu focuri de arma, duminica-noapte, in Targu Jiu. O femeie de 30 de ani a ajuns la spital, impuscata in umar, dupa ce doua familii s-au luat la cearta, iar conflictul a luat amploare.

In timp ce victima era in grija medicilor, politistii au inceput audierile pentru a lamuri cine si de ce a tras.

Scandalul a avut loc dupa lasarea intunericului. Cele doua familii rivale s-au intalnit pe strada, in fata casei in care locuieste femeia impuscata in umar. Totul a degenerat rapid. Cei implicati dau vina unii pe altii. Familia victimei spune ca cealalta tabara ar fi atacat.

Liliana Bobu, soacra victimei: "Au venit cu pistoale, cu sabii peste noi, cu benzina incendiara, ca sa ne arda. In dreapta si in stanga si noi eram in mijloc si ne-au inconjurat si trageau cu pistoale si cu benzina au aruncat pe noi, talharii astia."

Cealalta familie are o alta varianta.

Femeia ranita a fost transportata de urgenta la spital si operata. Medicii au reusit sa extraga proiectilul si spun ca pacienta este in afara oricarui pericol.

Intre timp, la politie au fost audieri toata noaptea. Anchetatorii incearca sa afle de la ce a izbucnit taraboiul si cine a tras cu arma.

Una dintre femeile implicate in scandal spune ca fiul ei, aflat in Portugalia, ar fi luat asupra sa vina unei crime, comise de una dintre rudele victimei. In schimb, adevaratul vinovat ar fi trebuit sa-i dea familiei acestuia o anumita suma de bani. Ceea ce, sustine ea, nu s-ar mai fi intamplat.

Claudia Radu, acuzata de implicarea in scandal: "Are 100 de dosare la Portogalia, are 16 ani de condamnare si il baga pe fiul meu sa ia pedeapsa lui ca era minor si i-a luat pedeapsa in spinare si tot el ne ameninta cu pistoale ca a zis ca Politia din Targu Jiu nu are ce sa-i faca."

Anchetatorii vor decide astazi daca se impune sau nu retinerea vreunei persoane in acest caz.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO