"Sa le dea Dumnezeu sanatate". Doi politisti au returnat o punga gasita, desi continea salariul lor pe un an si jumatate

09-05-2014 19:20

O punga in care se aflau peste 39 de mii de lei a stat aproape o ora intr-un parc, fara ca nimeni sa se atinga de ea. Din fericire, au gasit-o doi agenti de la Politia Locala.

Oamenii, extrem de corecti, i-au inapoiat proprietarului suma care reprezinta lefurile lor pe un an si jumatate de munca.

Dupa o intalnire importanta, barbatul a venit in parcul Herastrau si s-a asezat pe aceasta banca sa se odihneasca. Avea cu el punga cu cei aproape 40 de mii de lei. A ramas aici pret de cateva minute, apoi s-a ridicat si si-a continuat drumul. De data aceasta fara bagajul pretios.

Punga a ramas acolo aproape o ora pana cand a fost gasita de o patrula a politiei locale bucuresti.

Cei doi agenti au chemat un coleg de la ordine publica, iar acesta a controlat imediat bagajul. Asa au descoperit ca era plin cu bani. Norocul a facut ca proprietarul sa aiba acolo si un document oficial pe care erau trecute numele si numarul de telefon. Cand a fost contactat de autoritati bietul om a ramas fara cuvinte.

''Sa le dea Dumnezeu sanatate lor si familiilor si nu am cuvinte sa le multumesc. A fost un moment al meu de ratacire, nu stiu ce s-a intamplat cu mine. Cand mi-am dat seama ca nu mai am banii...nu pot sa ma exprim acum ce am simtit''

Suma gasita ar fi incantat pe oricine, insa chiar daca lucreaza pe salarii de mizerie, cei doi agenti nu s-au gandit nicio clipa sa pastreze banii.

In urma cu cateva luni unul dintre agenti a mai gasit o geanta cu bani tot in parcul Herastrau.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO