S-a castigat marele premiu la Loto 6/49. Surpriza de proportii cu privire la cei doi norocosi

Ultimul update: Duminica 03 Ianuarie 2016 08:53
Data publicarii: Joi 31 Decembrie 2015 12:10
Categorie: Actualitate

Anul nou va fi unul cu siguranta mai bogat pentru doi romani din localitatea Gaesti, judetul Dambovita. Acestia au aflat ieri ca au castigat la loto cate 3,5 milioane de euro fiecare.

Culmea norocului, aceste persoane, necunoscute deocamdata, au jucat doua bilete diferite, insa in aceeasi agentie. Este in topul agentiilor noastre norocoase, a fost reactia celor de la Loteria Romana.

In localitatea Gaesti, cunoscuta in intreaga Romanie pentru fabrica de frigidere, norocul s-a dezghetat in plina iarna. Din agentia loto de aici au iesit doi milionari in euro acum cateva zile.

Mai exact, pe 22 decembrie si pe 24 decembrie, in Ajunul Craciunului, doua persoane ar fi jucat doua variante simple la 6 din 49. Miercuri a avut loc tragerea, iar joi, orasul in care locuiesc 15 mii de suflete, vuia.

Oamenii vorbesc ca ar fi vorba despre un fost politist si de un instructor auto. Informatia nu poate fi confirmata deocamdata pentru ca premiul nu a fost revendicat.

Un refugiat a castigat marele premiu la loteria de Craciun din Spania. "Erau zile cand nu aveam nici 5 euro"

Culmea norocului a fost confirmata intr-un comunicat de presa si de Loteria Romana:

"Cu siguranta, agentia la care s-au jucat cele doua bilete castigatoare, se afla, incepand de astazi, in topul agentiilor norocoase."

Asa ca nu este de mirare ca in ultima zi a anului, sute de locuitori din Gaesti si-au facut drum pana la agentia norocoasa.

“M-a trimis si bunica, am pus un bilet si am incercat si eu, este prima data cand joc."

Altii, mai putin increzatori, spun ca nu-i chiar bine sa castigi usor atat de multi bani.

"-Au avut noroc, dar norocul a fost, norocul se duce. Cum a fost la multi. Care si-au pierdut si casele.
-Credeti ca de fapt e ghinion?
-Da, e cam ghinion. Un om corect nu castiga. Norocul care e sau aranjamentul care o fi."

Norocosi sau ghinionisti, cei doi castigatori ar trebui sa-si ridice premiul in 90 de zile. Dupa ce vor da la stat 16 procente vor ramane cu aproape 3 milioane de euro.

De asemenea, la extragerile speciale de Anul Nou, s-a castigat si un premiu de 2,5 milioane de lei la Noroc.

Anuntul Loteriei Romane

Cu siguranta, agentia la care s-au jucat cele doua bilete castigatoare, se afla, incepand de astazi, in topul agentiilor norocoase. Este vorba despre agentia 15-013 din Gaesti, judetul Dambovita.

Unul dintre biletele castigatoare a fost jucat in data de 22 decembrie, si a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49 si 2 variante la Noroc iar cel de-al doilea, in Ajunul Craciunului si a fost completat tot cu 3 variante simple la Loto 6/49 si 2 variante la Noroc.

Reamintim ca, ultima data, premiul de categoria I la acest joc a fost castigat in data de 05.04.2015, iar valoarea castigului a fost de 13.435.030,72 lei.

Norocul a fost cat se poate de generos in aceasta seara si cu posesorul unui bilet jucat la agentia 22-045 din Iasi si completat cu o varianta simpla la loto 6/49 si o varianta la Noroc . Acesta a castigat la categoria I, un premiu extraordinar, in valoare de 2.577.453,12 lei.

Supriza la Loto 5/40 a venit de la tragerea principala, unde la categoria I s-au inregistrat 2 castiguri a cate 181.556 lei fiecare. Unul din biletele castigatoare a fost jucat la agentia 08-012 din Brasov si a fost completat cu o varianta simpla iar cel de-al doilea, a fost jucat la agentia 22-033 din Targu Frumos, judetul Iasi, si a fost completat cu 4 variante simple.

La tragerea Loto 5/40 suplimentara, la categoria I a ramas in joc, pentru prima tragere Loto din an, un report de peste 163.000 lei iar la categoria a II-a acesta depaseste 31.600 lei. Report se inregistreaza si la categoria I-a a jocului Super Noroc, acesta fiind in valoare de peste 10.000 lei.

La Joker, marele premiu in valoare de peste 5,100.000 ramane in joc pentru tragerea din 7 ianuarie, in timp ce, la categoria a II-a, s-a inregistrat un castig in valoare de 570.119,55 lei. La Noroc Plus, la categoria I, premiul de peste 61.300 ramane si el in joc.

Primele trageri din noul an vor avea loc in data de 7 ianuarie.

 

Un japonez a cumparat 2.000 de bilete loto si le-a lasat intr-un lift. Ce au descoperit politistii cand au deschis pachetul

Un japonez a cumparat 2.000 de bilete loto si le-a lasat intr-un lift. Ce au descoperit politistii cand au deschis pachetul

tudorel toader

Fost judecător, coleg cu Tudorel Toader la facultate: ”Ce a fost acest jalnic spectacol?”

Ce l-a supărat pe Tudorel Toader înaintea conferinței. A refuzat să facă declarații până nu a fost îndepărtat

CTP, despre cererea de revocare a șefei DNA: „În acest proces public, Toader a fost procuror și judecător în același timp”

Șase persoane, ascunse într-un TIR, descoperite de polițiștii de frontieră

Valabilitatea pașapoartelor se extinde la 10 ani. Care este condiția

Autoritatea polițistului. Amenzi triple pentru persoanele care refuză să se legitimeze

alist

Mihai Petre și Elwira Duda, secretul unei relații de durată

Și-a înjunghiat soția, apoi a intrat mortal cu mașina într-un TIR. Biletul găsit asupra sa

Reacția unui bărbat, după ce își dă seama că a fost păcălit de traficanții de țigări. VIDEO

Copil de 6 ani din Prahova, dat dispărut. Ar fi fost răpit de un cetățean spaniol

Un elev din Botoșani a ajuns la spital, după ce s-a bătut cu un coleg în toaleta școlii

Un TIR s-a răsturnat peste o mașină care transporta butelii, în Constanța