A facut puscarie pentru o crima pe care n-a comis-o, iar acum da statul in judecata. Cat cere un tanar din Gorj

Ultima actualizare: 20-04-2014 00:32

La Tribunalul din Targu Jiu a inceput procesul tanarului din Gorj care a stat inchis timp de 9 luni, acuzat de o crima pe care nu a comis-o.

Baiatul cere statului daune de un milion de lei, pentru ca, spune el, in momentul in care a fost arestat pe nedrept lucra in Grecia si si-a pierdut locul de munca.

Joi a avut loc prima sedinta de judecata din procesul in care Mihai Igeanu da statul in judecata, dupa ce a stat nevinovat 9 luni in inchisoare. El cere daune materiale de un milion de lei si 7.000 de euro, pentru ca a chemat ca martori cunostinte din Grecia.

In luna noiembrie a anului trecut, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au hotarat printr-o sentinta definitiva si irevocabila ca tanarul nu are nicio vina in dosarul crimei comise in vara anului 2010. Atunci, un barbat a fost gasit fara suflare, la scurt timp dupa ce a fost injunghiat.

Procurorii au decis atunci si sa redeschida dosarul si sa-l caute pe adevaratul criminal. Unchiul tanarului inchis pe nedrept si alti doi nepoti ai sai sunt acum acuzati de omor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO