Retea de prostitutie de lux anihilata la Timisoara. Tariful fetelor alese de clienti pe Facebook ajungea si la 1.000 de euro

Ultima actualizare: 09-11-2014 00:14

Dimineata fierbinte la Timisoara. Fortele speciale au descins la 17 adrese, inclusiv in cateva mari hoteluri din oras. Ii cautau pe membrii unei retele de prostitutie.

Gruparea functiona cu succes de cel putin un an, iar din ea fac parte inclusiv angajati de la receptie. Acestia plasau fetele, iar sumele nu erau deloc mici: comisionul perceput varia intre 100 si 1.000 de euro.

Potrivit anchetatorilor, in ultimul an membrii gruparii ar fi racolat clienti atat din randul celor care se cazau la hotelurile din oras cat si al oamenilor de afaceri. Pana acum, procurorii au stabilit ca cel putin 40 de tinere au fost plasate de la receptie domnilor generosi. In urma perchezitiilor, politistii au emis 23 de mandate de aducere.

Membrii gruparii erau cei care racolau clientii si le ofereau informatii despre tinere. Fetele postau fotografii graitoare cu ele pe Facebook.

"Este vorba de o retea formata din receptionerele hotelurilor, aveau o baza de date, clientii isi alegeau fetele de pe retele de socializare si acestea erau aduse clientilor la hotel", a spus Mircea Andres, procuror general DIICOT Timisoara.

Tinerele aveau tariful lor, iar o parte din suma ajungea la cei care jucau rolul de pesti.

"Pana acum intrega retea a beneficiat de aproximativ 80.000 de euro", a mai spus procurorul.

Procurorii DIICOT ii cerceteaza acum pe suspecti pentru constituire si aderare la un grup infractional organizat si proxenetism.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO