Paul Angelescu relateaza din Bordusani, satul unde nici macar militarii n-au putut ajunge. "Avem oameni blocati in case"

Dată publicare: 27-01-2014 20:19
Dată actualizare: 30-01-2014 07:03


 Cinci mii de suflete din Sageata, judetul Buzau, asteapta si acum sa-si faca cineva drum pana la ele. Vremea a fost atat de rea, incat nici militarii si nici pompierii, plecati sa ii ajute, nu au reusit deocamdata imposibilul.

Reportaj Paul Angelescu, care a insotit un echipaj de deszapezire:

"Suntem in comuna Sageata, in satul Bordusani. Aceasta a fost una dintre cele mai greu incercate zone din Romania in ultimele zile. Militarii au venit cu un utilaj 6x6 pentru a ajuta o femeie gravida, insa chiar si ei au ramas blocati in zapada".

Paul Angelescu: "De ce aveti nevoie aici in primul rand?".

Localnic: "De curent, de energie electrica. Nu mai avem de 3 zile energie electrica. Avem apa si mancare, dar ne-au murit animalele."

Localnic: "La marginea satului este foarte rau, sunt oameni blocati in case, domnul primar nu ne-a ajutat cu absolut nimic".

O alta persoana sustine ca zapada a ajuns pana la acoperisul caselor si ca mai sunt oameni blocati in case. "Din Sageata, dupa aceasta zona, este circulabil. Primarul comunei Sageata a bagat utilajele pe traseu si doar aici la noi este blocat", adauga acesta.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO