Reducere 100% la mascaţi şi pedepse mai mici pentru toţi ”clienţii” noştri interlopi care se predau. Mesaj viral de la MAI

Ultima actualizare: 14-11-2020 07:36
MAI

Ministerul Afacerilor Interne a postat, vineri seară, un mesaj de Black Friday pe Facebook: ”Super ofertă de Z-FRIDAY - Reducere 100% la mascaţi şi pedepse mai mici pentru toţi «clienţii» noştri interlopi care se predau”.

Postarea face aluzie la ”Ziua Z” din această săptămână când au fost făcute peste 600 de percheziţii la grupări de criminalitate organizată.

”SUPER OFERTĂ de Z-FRIDAY: Reducere 100% la mascaţi şi pedepse mai mici pentru toţi ”clienţii” noştri interlopi care se predau. Bonus, rămân şi cu uşile nesparte! Oferta a început săptămâna aceasta şi va ţine... până când se va înţelege”, este mesajul postat, vineri seară, pe pagina de Facebook a MAI.

Reprezentanţii Ministerului anunţă şi ”multe surprize”, toate urmând a se regăsi în probatoriu.

”Pentru cei care nu vor să profite de ofertă, avem un cadou de consolare. Staţi liniştiţi, nu aveţi cum să-l rataţi, venim noi! Livrăm dimineaţa, foarte devreme...doar Black”, se mai arată în mesaj.

Postarea este însoţită de o fotografie de la descinderi cu mesajul: ”Cele mai sincere discuţii...încep la 6 dimineaţa”.

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a declarat, miercuri, în contextul în care în ţară aveau loc sute de percheziţii vizând grupări de criminalitate organizată, că ”este ziua Z, o zi importantă pentru combaterea infracţionalităţii în România”, fiind făcute 619 de percheziţii şi descinderi.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO