Reacția TAROM după ce Mihai Șora nu a putut să-și rezerve bilet din cauza vârstei


Ultimul update: Vineri 03 Mai 2019 19:34
Data publicarii: Vineri 03 Mai 2019 17:58
Categorie: Stiri actuale

Filosoful Mihai Șora, în vârstă de 102 ani nu a reuşit să şi rezerve bilet de avion la Tarom din cauza softului care nu permitea înregistrarea pasagerilor care atins centenarul.

Mihai Șora a postat pe Facebook un mesaj amuzant în care atrăgea atenţia că "roboţelul" de pe site-ul de rezervări nu-i îngăduie să scrie „1916", anul nașterii sale şi a cerut Tarom să rezolve această problemă.

Compania a reacţionat imediat urându-i ”La mulţi ani” lui Mihai Sora. Mai mult Tarom a anunţat că i-a făcut check-in-ul filosofului şi a promis că va modifica softul pentru rezervările online.

”La mulți ani și să fiți sănătos! Va cerem scuze, să nu vă supărați pe noi! Frumos este să respectăm pe toată lumea și să nu vorbim despre ce ar trebui alții să facă. Bilete gratuite nu se oferă pe Facebook, pentru audiență. Gesturile se fac în privat, fără public. Mulțumim pentru înțelegere”, a fost mesajul publicat de Tarom pe Facebook.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

FULLSCREEN
Reacția TAROM după ce Mihai Șora nu a putut să-și rezerve bilet din cauza vârstei
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO