Razbunarea unui tanar din Dambovita, dupa ce iubita lui s-a indragostit de alt baiat la Revelion


Ultimul update: Joi 08 Ianuarie 2015 00:06
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015 13:49
Categorie: Stiri actuale

Dragostea dintre doi tineri din Vacaresti, judetul Dambovita, s-a sfarsit la politie. Furios ca prietena lui si-a gasit de Anul Nou un alt iubit, un tanar de 19 ani a mers in toiul noptii la ea acasa si i-a dat foc masinii fetei.

A fost nevoie de interventia pompierilor pentru a stavili flacarile violente care amenintau casele din jur.

Cei doi tineri, el de 19, iar ea de 23 de ani, erau impreuna de mai bine de opt luni. Au petrecut amandoi Craciunlui si parea ca nimic nu-i va desparti in noul an. Tanarul sustine insa ca, fara vreun avertisment, prietena lui si-a gasit un alt iubit de Revelion.

Duminica dupa-amiaza, a mers la ea sa lamureasca lucrurile, dar discutia ar fi luat o turnura violenta. Baiatul a plecat in cele din urma acasa dar, in toiul noptii, a revenit la domiciliul fetei si i-a dat foc masinii. Autoturismul a ars ca o torta si numai interventia vecinilor si a pompierilor a facut ca focul sa nu se extinda.

Flacarile violente izbucnite in curtea fetei i-au trezit din somn pe vecinii care au sarit imediat sa stinga incendiul.

Rudele tanarului sunt consternate. Baiatul nu a avut niciodata izbucniri violente. Fosta lui prietena spune insa ca gelozia l-a transformat intr-o bruta. Fata sustine ca duminica dupa-amiaza ar fi si lovit-o in timpul discutiei pe care au avut-o.

Autoturismul este distrus aproape complet. Tanara il primise cadou de la parintii ei, plecati la munca in strainatate.

VIDEO PROTVPLUS.RO