Cazul medicului nigerian care ar fi vrut sa-l omoare pe presupusul amant al sotiei romance, in instanta. Declaratia nevestei

medic nigerian

Povestea medicului nigerian acuzat ca ar fi incercat sa-l otraveasca pe presupusul amant al sotiei sale romance, dar si pe mama acestuia, a ajuns in instanta.

Barbatul primeste acum ajutor de unde se astepta mai putin. Sotia sustine ca nu l-a inselat, ci a fost abuzata sexual. In plus, considera ca doctorul este o victima a celor doi. Suspectul este in arest preventiv.

Romanca casatorita cu medicul nigerian Oviarbo Osagie Hope, cu care are si trei copii mici, considera ca ea si sotul sau sunt victimele unei inscenari pusa la cale de bona copiilor sai si de fiul acesteia care au dorit sa ii destrame familia.

"Toate aceste povesti nascocite de Mariana Tutu sunt ca urmare a faptului ca eu nu am ascultat indrumarile ei de a divorta si de a locui la ea, urmand sa se foloseasca de banii obtinuti de mine ca pensie alimentara. Crezand ca sotul meu divorteaza de mine in urma minciunilor ei", spune Vanesa intr-o scrisoare trimisa presei.

Femeia merge mai departe cu acuzatiile. Neaga ca ar fi avut o relatie cu fiul bonei si spune ca de fapt a fost violata si ca a depus si o plangere in acest sens. Anchetatorii sunt insa de alta parere si cred ca tocmai infidelitatea sotiei este mobilul tentativei de omor pusa la cale in cele mai mici detalii de medic.

Citește și
politist otrava
Metoda prin care un medic nigerian din Romania a vrut sa se razbune pe amantul sotiei. "Mi-a zis ca e zahar pentru diabet"
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Plecat de 7 ani in Germania, unde lucra intr-o clinica de psihiatrie, Oviarobo a comandat o substanta foarte toxica pe care a trimis-o in Romania. 

"Mi-a dat o cutie zicand ca este zahar pentru diabet. Mi-a zis sa il bag in frigider, m-a pus sa desfac o fiola, sa o pun intr-un borcan si era o lingura de plastic, pana dimineata lingura s-a topit. Ma suna tot timpul, imi zicea sa gust. Am avut noroc cu baiatul meu care zicea sa nu gust", a declarat bona.

"Sotul meu lucreaza in Germania, dar este si asociat la o clinica din Nigeria, unde pentru calibrarea RMN-urilor se foloseste inca substanta asta, din aceasta cauza a cumparat substanta ca sa o trimita in Nigeria, el nestiind ca este o substanta interzisa deja in Europa", spune insa Vanessa.

Procurorii considera insa ca medicul a premediat o crima. Dosarul a ajuns in instanta unde procesul va incepe curand.

Varianta Vanesei despre cazul sotului ei

"Am studiat la Facultatea de Stiinte Economice din Timisoara, unde am absolvit in anul 2006 cu titlul de Economist Licentiat, iar sotul meu a absolvit Facultatea de Medicina din Bucuresti, trecand si examenul de rezidenta. Noi ne-am cunoscut in Romania, unde ne-am si casatorit .

Noi locuim de 7 ani in Germania, sotul meu lucreaza de 5 ani ca medic neurolog la spital, unde este stimat, respectat si pretuit de sefi, colegi si pacienti, ceea ce foarte putini reusesc .

Eu si sotul meu ne-am dorit ca amandoi sa fim medici si pentru asta eu impreuna cu cei doi copii la vremea respectiva am plecat in septembrie 2014 in Romania, sotul meu ramanand sa lucreze in continuare in Germania ca sa ne poata sprijini financiar. Am vrut sa studiez medicina la Facultatea de Medicina din Timisoara, dar nu au mai fost locuri. Nevrand sa astept inca un an, am dat examen la Facultatea de Medicina din Oradea, unde am reusit si am inceput sa studiez. Deoarece femeia care s-a ocupat anterior de copii s-a imbolnavit si a trebuit sa plece, am cautat de azi pe maine o alta femeie care sa aiba grija de copii. Am dat un anunt pe internet si s-a prezentat Mariana Tutu ca sa aiba grija de copii. Deoarece eu trebuia sa fiu prezenta la toate cursurile si aveam si mult de invatat (pentru mine fiind a doua facultate, dupa cum v-am scris anterior), am fost bucuroasa ca am gasit o femeie de incredere care sa aiba grija de copii, nestiind ca Mariana Tutu a fost condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare cu suspendare pentru proxenetism si trafic de minori si executand 1 an si 2 luni de inchisoare, fiind eliberata de un avocat foarte bun din Timisoara, asa cum s-a laudat ea.

Eu cred ca Mariana Tutu a vrut sa faca cu mine tot asa cum a facut cu fata respectiva, eu avand si cei doi copii minori cu mine, pentru ca de fiecare data cand gatea ea nu manca, scuzandu-se ca o doare bila sau e satula, iar eu nestiind de ce am intruna dureri de cap si stari de ameteala. Tot ea imi spunea mereu sa divortez de sotul meu si sa ne mutam la ea, eu si copiii, ca are ea acel avocat foarte bun din Timisoara care o sa ma ajute sa obtin de la sotul meu pensie alimentara foarte mare, si ma asigura mereu ca ea va fi martora la divort , la fel cum a fost si in cazul divortului unei familii la care se angajase ca bona, in care tatal de origine greaca a pierdut in instanta , mama copilului obtinand custodia deplina si pensie alimentara mare.

Toate aceste povesti nascocite de Mariana Tutu sunt ca urmare a faptului ca eu nu am ascultat indrumarile ei de a divorta si a locui la ea, urmand sa se foloseasca de banii obtinuti de mine ca pensie alimentara.

Crezand ca sotul meu divorteaza de mine in urma minciunilor ei, Mariana Tutu s-a oferit sa fie martor favorabil sotului meu, in schimbul a 2500 lei, datoria ei la intretinere, precum si 2500 euro extra.

Desi am mai fost chemata la Timisoara de catre politia de acolo, nu m-am mai prezentat la insistentele bunicii mele, care m-a rugat sa nu ma mai duc, pentru ca , cu asemenea oameni sunt in pericol si eu si copiii, deoarece atunci cand noi am depus plangere la politia din Oradea pentru lucrurile pe care Mariana Tutu le-a luat din casa si pe care nu a vrut sa ni le inapoieze, am fost amenintati de numita ca are relatii foarte mari la politie si o sa ne distruga.

Dupa cum se vede, amenintarile au fost reale, pentru ca vedeti ca sotul meu este acuzat pe nedrept ca ar fi vrut sa-i omoare.

Sotul meu este medic si a a depus un juramant, acela de a salva si ajuta oameni, ceea ce a si facut, iar toate minciunile Marianei Tutu si fiului acesteia le vom combate in instanta.
Substanta cu care pretinde Mariana Tutu ca sotul meu ar fi incercat sa-i omoare, dimetilmercur (folosita la calibrarea RMN-urilor pana in anul 2005 in Europa), a fost cumparata de sotul meu cu factura de la firma germana Sigma Aldrich, fiind sigilata si livrata oficial Sotul meu lucreaza in Germania, dar este si asociat la o clinica din Nigeria, unde pentru calibrarea RMN-urilor se foloseste inca dimetilmercur, din aceasta cauza a cumparat substanta ca sa o trimita in Nigeria, el nestiind ca este o substanta interzisa deja in Europa .

Dimetilmercur este o substanta foarte toxica si care nu poate fi manevrata decat in conditii si locuri speciale. Cercetatoarea americana Karen Wetterhahn a manevrat aceasta substanta in conditii de laborator si totusi a murit in anul 1997, dupa ce 1-2 picaturi din aceasta substanta au patruns prin manusa de latex, atingandu-i pielea. Nu a spart fiola in bucatarie, sa o strecoare si apoi sa o toarne in borcane, pe care apoi sa le puna in frigider, asa cum sustine Mariana Tutu ca a facut!

Pentru a dovedi ca sotul meu este nevinovat si ca familia Tutu nu a atins dimetilmercur, noi am cerut inca din februarie 2016 in instanta testul toxicologic. Familia Tutu a refuzat categoric , stiind ca a mintit, de aceea noi cerem ca ei sa faca acest test. Fiind un proces penal ei pot fi obligati sa faca testul respectiv.

Daca sotul meu ar fi vrut sa-i omoare nu-i dadea pe mana politiei ca ne-a luat lucruri din casa si eu nu depuneam plangere pentru viol. Si in nici un caz nu cu o substanta comandata pe numele lui. Este clar ca sunt inscenari, asa o greseala nu face nici unul cu 4 clase, daramite un medic; sotul meu nu a avut nici intentia si nici dorinta de a-i omori , el a mers pe calea legala, de aceea i-a reclamat la politie. Cu toate ca Mariana Tutu ne-a amenintat ca politia din Oradea o protejeaza si nu-i face nimic, noi nu am vrut sa credem asa ceva pentru ca noi eram convinsi ca politia face dreptate si este in slujba legii .

Este foarte trist ca Mariana Tutu cu un asemenea trecut a distrus viata unei fete minore, (a pus-o sa se prostitueze pentru bani si cu toate ca fata s-a plans de atatea ori la politie , nu a fost luata in serios), a distrus si viata noastra (prin faptul ca sotul meu este la inchisoare acuzat de tentativa de omor, iar eu si cei trei copii suntem singuri ), este lasata sa distruga in continuare vietile fetelor minore si a familiilor si cand cineva va incerca sa o reclame, va ameninta cu : “ tineti minte doctorul care m-a reclamat la politie ca i-am luat lucrurile cum l-am distrus ? Politia mie nu imi face nimic si asa o sa va distrug si pe voi “ Eu vreau sa stiu cine din politia din Oradea o sprijina si o ajuta pe Mariana Tutu, pe ce motiv este protejata de ei? Noi nu am primit inapoi lucrurile luate de ea, iar dosarul de furt a fost inchis .

Cred ca dupa ce veti citi cazierul Marianei Tutu va veti da seama ca sotul meu este nevinovat si ca a cazut in intrigile si minciunile unei femei, care doar sa distruga vieti si familii nevinovate stie si care va continua sa faca asa fara frica, fiind protejata de politia din Oradea, iar cei care vor incerca sa o opreasca vor fi distrusi ca sotul meu si familia noastra . DE CE?

E timpul ca sa se puna capat minciunilor si adevarul sa iasa la lumina."

Vanesa Oviarobo

Articol recomandat de sport.ro
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Citește și...
Crima rasista care a ingrozit Italia. A fugit de Boko Haram, dar a fost ucis in bataie, in plina strada, in orasul Fermo
Crima rasista care a ingrozit Italia. A fugit de Boko Haram, dar a fost ucis in bataie, in plina strada, in orasul Fermo

Un refugiat nigerian in varsta de 36 de ani a fost batut pana la moarte, intr-o agresiune rasista, la Fermo, in centrul Italiei, a anuntat miercuri Paolo Calcinaro, primarul acestui oras, relateaza AFP.

Metoda prin care un medic nigerian din Romania a vrut sa se razbune pe amantul sotiei.
Metoda prin care un medic nigerian din Romania a vrut sa se razbune pe amantul sotiei. "Mi-a zis ca e zahar pentru diabet"

Un caz uluitor, care suna ca scenariul unui film cu mafioti, a dus la arestarea unui nigerian, stabilit in Romania.

Un profesor nigerian a gasit raspunsul la o problema de matematica veche de 150 de ani. Premiul, 1 milion de dolari
Un profesor nigerian a gasit raspunsul la o problema de matematica veche de 150 de ani. Premiul, 1 milion de dolari

Un profesor nigerian a reusit sa rezolve o problema de matematica cu care specialistii se confrunta de 150 de ani.

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Localnicii din Slănic au atras atenția asupra unui fenomen neobișnuit în ianuarie. Craterul din centrul orașului s-a adâncit
Localnicii din Slănic au atras atenția asupra unui fenomen neobișnuit în ianuarie. Craterul din centrul orașului s-a adâncit

Craterul din centrul orașului Slănic Prahova s-a adâncit peste noapte cu 20 de centimetri. Deja 42 de oameni au fost evacuați din locuințe. Două familii care n-au avut unde să se ducă sunt găzduite temporar în pensiuni din zonă.

Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE
Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE).