Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce au fost implicaţi într-o încăierare pe stradă, în timpul căreia un tânăr a fost rănit şi două autoturisme au fost avariate.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, incidentul s-a produs în apropierea unei staţii de autobuz. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au identificând principalele persoane implicate - trei bărbaţi cu vârstele de 21, 33 şi 34 de ani, toţi din municipiul Galaţi.

Un bărbat de 21 de ani a ajuns la spital cu tăieturi pe brațe. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Scandalul a pornit în trafic, între bărbații aflați în două mașini și tânărul de 21 de ani care conducea un al treilea autoturism. Într-un refugiu pentru stația de autobus, din fața Universității, cei doi au reușit să îl blocheze și au coborât înarmați cu bâte și cuțite.

Polițiștii, anunțați despre conflict printr-un apel la 112, au identificat doi bărbați de 33 și 34 de ani care l-ar fi rănit cu armele albe pe tânărul de 21 de ani. În urma cercetărilor la fața locului, au fost găsite mai multe cuțite pe stradă sau aruncate în iarbă.

"Din cercetări a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan iscat de la o fată, persoanele implicate s-au agresat reciproc, unele dintre acestea suferind diferite leziuni înţepat-tăiate la nivelul membrelor superioare, fiind necesar transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul de 21 ani a rămas internat. De asemenea, în timpul altercaţiei au fost produse diferite distrugeri la cele două autoturisme folosite de persoanele implicate", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Agent principal Ciprina Stoica, IPJ Galați: „Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, de lovire sau alte violențe și de tulburarea ordinii și liniștii publice. Iar cercetările vor continua în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate”. Ceilalți doi bărbați identificați de anchetatori au fost, initial, reținuți, însă magistrații i-au eliberat și îi cercetează, deocamdată, sub control judiciar.

"În cursul zilei de astăzi, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi în vederea luării unei măsuri preventive. Cercetările vor continua în vederea stabilirea întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate şi în funcţie de probatoriul administrat se vor dispune şi măsurile legale", se mai menţionează în comunicat.