Protest anunțat pentru duminică în București și în alte orașe: „Abrogați și apoi plecați”


Ultimul update: Sambata 23 Februarie 2019 20:46
Data publicarii: Sambata 23 Februarie 2019 20:38
Categorie: Stiri actuale
Protest 24 februarie

Un protest intitulat „Abrogați și apoi plecați” este anunțat să aibă loc duminică, în București, Iași și Cluj.

Organizatorii protestului l-au citat pe filosoful Mihai Șora care, într-o postare pe Facebook, vorbea despre OUG pe Justiție adoptată de Guvern în această săptămână.

„Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii. Noapte bună, România!”, a scris Mihai Șora pe Facebook.

Sâmbătă, Mihai Şora a anunțat că va participa la protestul anunţat duminică seara, în Piaţa Victoriei, faţă de OUG pe Legile Justiției.

„Bună dimineaţa, oameni buni! Soare cu dinţi la Bucureşti, minus patru grade, o lumină toscană, nicio adiere de vânt. Ne vedem mâine seară în Piaţa Victoriei: câtă frunză, câtă iarbă, toate firicelele de praf din acest colţ de ţară”, a scris Şora pe Facebook.

„Noi nu spunem noapte bună! Pentru că noi vedem și știm câtă dreptate are domnul Șora, în mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem în Piața Victoriei. Ca să-i OPRIM. Și ca să putem spune, din nou, „Bună dimineața, România!”, au completat organizatorii protestului, mişcările civice Corupţia Ucide, Geeks for Democracy, Iniţiativa România şi Rezistenţa.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Mesajul filosofului Mihai Şora despre protestele împotriva OUG pe legile justiţiei
Război total Toader - Lazăr:
OUG pe Legile Justiţiei a scos magistraţii în stradă. Ar putea urma o grevă fără precedent
FULLSCREEN
Protest anunțat pentru duminică în București și în alte orașe: „Abrogați și apoi plecați”
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO