Un recidivist a fost prins după ce a violat 2 tinere în decurs de câteva ore, în București


Ultimul update: Sambata 23 Februarie 2019 20:23
Data publicarii: Sambata 23 Februarie 2019 20:05
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat de 61 de ani, recidivist, având mai multe violuri şi tâlhării la activ, a violat vineri seara o femeie, iar la câteva ore a fost prins de poliţiştii din Sectorul 1 în flagrant în timp ce obliga o tânără să întreţină raporturi sexuale.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, vineri spre sâmbătă noaptea, la ora 00.15, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată de către o tânără de 34 ani cu privire la faptul că in seara zilei de 22 februarie, după ce a ieşit de la metrou, a fost acostată de un bărbat, care sub ameninţare cu un obiect tăietor-înţepător, a condus-o într-o baracă de pe un teren viran, unde a fost agresată fizic şi obligată să întreţină raporturi sexuale cu acesta, transmite News.ro.

În urma investigaţiilor efectuate, în noaptea de 22/23 februarie a.c. bărbatul a fost prins in flagrant de către poliţişti ai Sectorului 1, în timp ce agresa fizic o altă victimă, în vârstă de 27 ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale, într-o clădire dezafectată, de pe un alt teren viran, tot din sectorul 1.

De asemenea, bărbatul ar fi deposedat victima de suma de 500 euro, bani ce au fost găsiţi asupra sa în momentul depistării.

Suspectul a fost dus la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Sectorului 1 Poliţie, pe numele acestuia fiind deschis dosar penal pentru două infracţiuni de viol şi tâlhărie calificată. Bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2018, el mai având peste o mie de zile rest de pedeapsă. Individul ar fi un violator în serie, fiind închis de mai multe ori pentru comiterea de violuri şi tâlhării.

 

Sucevean care se dădea drept medic, arestat pentru viol. Cum și-a păcălit victimele
Două femei violate de un tânăr de 20 de ani. Ce scuză a dat bărbatul
Două minore violate, declarate agresoare de către un judecător. Cum s-a ajuns în situaţia asta
VIDEO PROTVPLUS.RO