Asasinatul din Vrancea se complică. Ce povestesc martorii, care i-ar fi văzut pe suspecți


Ultimul update: Sambata 23 Februarie 2019 20:32
Data publicarii: Sambata 23 Februarie 2019 18:14
Categorie: Stiri actuale

Poliţiştii din Vrancea au găsit un bărbat împuşcat în maşină, iar asasinul este încă liber.

Povestea este extrem de încâlcită. În zona respectivă, poliţiştii au localizat alte două autoturisme abandonate. Dintr-una din ele au fugit doi bărbaţi, care ar putea fi suspectaţi de crimă.

La ora 19 şi 40 de minute, un bărbat a sunat la 112 ca să anunţe că văzut un bărbat împuşcat. Era într-o maşină lăsată pe marginea unui drum de lângă localitatea Slobozia Ciorăşti, în judeţul Buzău. Autoturismul era plin de gloanţe şi de lovituri. La fel şi victima.

IPJ Vrancea: "Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 61 de ani.”

La 2-3 kilometri distanţă, poliţiştii au găsit o maşină de teren lăsată de izbelişte pe marginea Drumului European 85. Era plină de zgârieturi, iar poliţiştii bănuiesc că există o legătură între aceasta şi cea în care era cadavrul. O ipoteză ar fi că cele două vehicule s-au urmărit şi şicanat în trafic, iar totul ar fi degenerat.

A urmat un alt apel la 112, prin care agenţii au fost informaţi că un şofer conduce haotic. Un echipaj de la rutieră a pornit imediat în urmărirea sa. Maşina a tras însă în parcarea unui restaurant, iar cel de la volan şi pasagerul au rupt-o la fugă, potrivit martorilor.

Martor: "A intrat cu o viteză foarte mare în parcare, au tras maşina undeva acolo lângă gard, au sărit, cel din dreapta a sărit primul din maşină, a fost urmat de şofer. Au fugit prin fața restaurantului şi s-au dus către o grădină în spate. După ce au fugit şi asta, a venit şi maşina de poliţie în urma lor."

Martor: "I-am văzut când au sărit gardul, erau două persoane,
i-am văzut de la spate, dar la faţă nu i-am văzut. Fugeau de poliţie.
"

Zona a fost împânzită de forţele de ordine, dar şi de
criminalişti.

Anchetatorii au aflat că bărbatul ucis avea - împreună cu un prieten - două case de schimb valutar în Focşani. El pornise vineri seară spre casă, în comuna Slobozia Ciorăşti, aflată la 13 kilometri distanţă. Cunoscuţii spun că era un om liniştit şi nu ştiau să aibă probleme.

Vecin: "Era un băiat de treabă, am lucrat cu el. Ce s-a întâmplat... numai el şi cu cei ce au făcut. Duşmani are toată lumea. Probabil având casa de schimb valutar..."

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Vrancea, care au deschis un dosar penal in rem pentru omor.

Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul.

Corpul lui Khashoggi ar fi fost incinerat într-un cuptor în consulatul saudit
Prezentator de radio, asasinat cu 8 gloanțe în timp ce mânca într-un restaurant
Un scriitor a fost asasinat cu 13 gloanțe. Era considerat ”unul dintre autorii speciali”
VIDEO PROTVPLUS.RO