Primele masuri luate in cazul fotbalistului de la Steaua ce a fost snopit in bataie de un coleg

Dată publicare: 16-12-2013 13:03
Dată actualizare: 19-12-2013 07:10


Inspectoratul scolar a inceput o ancheta la Liceul "Mircea Eliade'', acolo unde dimineata parintii lui Alexandru si ai celorlalti adolescenti, martori la agresiune, s-au intalnit cu profesorii.

Tatal elevului ranit cere pedepse drastice, atat pentru agresor, cat si pentru cei care nu au intervenit.

"Mi-a dat un pumn foarte tare, mi l-a prins direct in barbie dup'aia mi-am pierdut cunostinta, nu mai stiu ce s-a intamplat", a declarat tanarul.

10 elevi colegi de clasa cu Alexandru ar fi fost de fata in momentul agresiunii si ar fi putut sa aplaneze conflictul. Spune dezamagit Stefan Ungureanu, tatal baiatului batut.

Acestia au stat insa pe margine, ba mai mult, unul din ei apare in imaginile surprinse de camerele de supravegere din zona inregistrand momentul cu un telefon mobil. Toti au fost chemati azi-dimineata sa dea explicatii in fata profesorilor si a parintilor.

"Cel care a premeditat acest lucru va primi sanctiunea meritata. Nu noi dam sanctiunea ci consiliul profesoral. Noi vom monitoriza cum se va face acest lucru. Este un caz penal destul de complex, cu martori cu elemente care tin de specialisti", a declarat inspectorul marian Banu.

La discutie a fost chemat si elevul agresor. El si-a recunoscut fapta, insa le-a spus profesorilor ca a fost provocat si ca regreta cele intamplate. Prea tarziu insa...

"Scuzele... nu asta e baza. Sa ma ma suni dupa ce s-a intamplat si in halul in care a ajuns sa spui 'scuza-ma'...Stiti e vorba aia dupa ce te omor, spun pardon..", declara tatal victimei.

Tatal lui Alexandru anunta ca va depune 2 plageri penale, una la politie si alta la parchet. Asta dupa ce va primi si raportul medicol-legal. Recunoaste ca s-a gandit si la daune. Deocamdata asteapta ca Alexandru sa se faca bine si a cerut conducerii liceului sanctiuni si pentru ceilalti elevi care au asistat.

Parintele spera ca fiul sau sa-si poata continua cariera sportiva. Nu face doar fotbal, ci si atletism.


VIDEO PROTVPLUS.RO