Prima sanctiune in scandalul revelionului de groaza de la Craiova, unde s-a servit mancare stricata

Ultima actualizare: 06-01-2013 07:09

Au aparut si sanctiunile pentru revelionul de groaza al celor 800 de olteni care au sarbatorit intr-un restaurant de langa Craiova.

Administratorul a primit deja o amenda de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului, in valoare de de 30.000 de lei. Ar putea urma si alte sanctiuni, pentru ca atat Garda Financiara, cat si Serviciul de Investigare a Fraudelor au controlat joi resturantul.

Pe de alta parte, clientii spun ca vor sa-si recupereze banii pe care i-au platit pentru meniu, dar cei din restaurant ii acuza ca au vandalizat sala de mese, barul si bucataria.

Scandalul care s-a iscat in jurul organizarii revelionului s-a lasat cu numeroase controale. Cu toate acestea, pana acum nicio institutie nu a putut stabili daca mancarea a fost alterata sau nu. Seful unitatii a fost sanctionat numai pentru proasta organizare a evenimentului.

Clientii nemultumiti incearca sa se organizeze pentru a merge intr-un numar cat mai mare la OPC sa faca reclamatii. Oamenii spera sa recupereze cei 150 de lei pe care i-a platit fiecare pentru petrecerea din noaptea de revelion.

Adminstratorul societatii a platit deja amenda de le Oficiul pentru Protectia Consumatorului. Si spune ca nu va lasa lucrurile asa: o sa depuna si el o plangere la politie impotriva celor care i-au devastat complexul.

Omul spune ca i-au fost furate toate proviziile, de la carcase de porc, la conserve si bauturi scumpe, ba chiar si aparatura electrocasnica din bucatarie si tablourile de pe pereti.

Deocamdata asteapta terminarea controalelor si abia dupa aceea va formula plangerea la politie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO