Presedintele ales Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au transmis condoleante familiilor victimelor accidentului aviatic

Ultima actualizare: 19-12-2014 06:59
Klaus Iohannis, Victor Ponta

Presedintele ales Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au transmis condoleante familiilor victimelor accidentului aviatic din Constanta.

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de condoleante in urma accidentului aviatic din judetul Constanta si a exprimat speranta ca se va afla cat mai repede, in urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

"Imi exprim regretul profund pentru tragedia care a avut loc ieri in judetul Constanta si transmit sincere condoleante familiilor victimelor. Va chem sa le fim alaturi celor aflati in durere prin gandurile noastre de solidaritate si compasiune. Sper, totodata, ca vom afla cat mai repede, in urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei cumplite tragedii", se arata in mesajul transmis de Klaus Iohannis.

Si premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor accidentului si asigura ca autoritatile vor actiona pentru a afla, cat mai rapid, cauzele acestuia.

"Gandurile noastre se indreapta, in aceste momente, catre familiile celor patru eroi care au decedat ieri, in timp ce isi indeplineau misiunea de a-i ajuta pe cei aflati in nevoie, ca in atatea alte ocazii. In numele Guvernului Romaniei, imi exprim solidaritatea cu familiile celor trecuti in nefiinta in urma acestui tragic accident. Tin sa le multumesc, si pe aceasta cale, tuturor celor care, aflati in serviciile de urgenta, isi risca zilnic viata si depun eforturi supraomenesti, in mod neconditionat, pentru a-si ajuta semenii. Ii asigur pe toti romanii ca autoritatile vor actiona pentru a afla, cat mai rapid, cauzele acestei cumplite tragedii!", afirma Ponta.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO