Politistul care a intretinut relatii intime cu o minora de 13 ani a fost arestat. Ce mesaje compromitoare a gasit mama fetei

Ultima actualizare: 07-09-2015 00:03

Un tanar politist din Racari, Dambovita, isi face de rusine familia si colegii. El a fost arestat, dupa ce luni in sir, s-a iubit cu o copila, de 13 ani, din vecini.

In tot acest timp, agentul de la ordine, in varsta de 36 de ani, poza intr-un familist convins si tata responsabil. Cand colo, era preocupat sa ii trimita pe Facebook mesaje indraznete adolescentei, pe care convins-o in cele din urma sa ii cedeze.

Barbatul cu 23 de ani mai mare decat iubita sa minora este agent de ordine publica in Racari, Dambovita, are nevasta si doi copii mici. Socrii lui locuiesc vis-a-vis de casa fetei. Asa s-au cunoscut cei doi.

Parintii ei au inceput sa banuiasca relatia nepotrivita dintre politist si copila inca din luna decembrie. Atunci chiar au facut o plangere impotriva lui. Un medic legist care a examinat-o pe minora a confirmat raporturile intime consimtite.

Mama fetei
: "Ea a fost luata de acest nemernic, politist, care practic si-a batut joc de ea, de copilaria ei"

Mama fetei povesteste ca a gasit in calculatorul copilei discutii obscene pe Facebook intre ea si politist.

Mama fetei: "Nici nu pot sa reproduc ceea ce am vazut si am citit pe Facebook, discutiile dintre ei, mai mult din partea lui."

Femeia isi aminteste ca, deseori, agentul o ducea pe fata cu masina la scoala. Cand mama adolescentei l-a confruntat, politistul a cerut iertare cu lacrimi in ochi.

Mama fetei: "Tu esti om insurat, ai familie, trebuia sa aperi chestiile astea? Era speriat. Incet, incet a recunoscut tot... el ar fi trebuit sa apere chestiile astea, nu sa faca asa ceva"

Maria Grigore, vecina: "E un baiat cuminte, are doua fetite numai cu ele se plimba. Doamne fereste, toti avem copii"

Mihai Havlas, vecin: "Este omul legii?! Nu e usor. Acum sa suporte consecintele..."

Camelia Matei, procuror al Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita: "Incepand cu luna august 2014 a intretinut raporturi sexuale consimtite cu o minora de 13 ani. In continuare se fac cercetari in eventualitatea in care se vor mai identifica si alte persoane vatamate, cercetarile vor fi extinse."

Anchetatorii au pus cap la cap toate probele si l-au dus pe politist in fata judecatorilor. Magistratii au hotarat sa fie trimis in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile. Daca va fi gasit vinovat el risca ani grei de temnita.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO