Cautat in tot Ploiestiul: un bolnav psihic, obsedat de fete de 10 ani, frumoase si cu parul deschis

Ultima actualizare: 30-09-2012 17:55

Cu doua portrete robot in mana, polititii din Ploiesti il cauta pe individul periculos care a violat o copila de 10 ani. De la ea nu au putut sa afle semnalmentele agresorului, pentru ca fata e inca in stare grava.

Dar au gasit alte doua victime, de aceeasi varsta, pe care barbatul le-a atacat in trecut, tot cu gandul sa le violeze. Ancehtatorii sunt convinsi ca el este individul pe care il cauta acum.

Un bolnav psihic, obsedat de fetitele de 9 -10 ani, frumoase si cu parul deschis la culoare. Este imaginea pe care si-au facut-o anchetatorii despre cel pe care il cauta de cinci zile.

Politistii i-au facut si un portret psihologic individului care a violat cu salbaticie o fetita de doar 10 ani. Vorbim clar de un om cu probleme psihice, cu traume din copilarie.

Criminalistii sunt aproape siguri ca vorbim de aceeasi persoana in toate cele trei cazuri.

Agresorul este tanar, pana in 28 de ani, inalt, slabut si cu fata prelunga - asa l-au conturat specialistii dupa ce au adunat marturiile celor care au avut ghinonul sa se intalneasca cu el.

"Fata este ovala, usor alungita, piramida nasului e dreapta, comisurile drepte, ochii rotunzi. Avem diferente la sprancene, la unul sunt drepte si la celalalt arcuite. Sunt asemanari in proportie de 50%", a declarat Mihai Mirica, technician criminalist IJP Prahova.

Si-a inceput seria ororilor anul trecut, atacand o fetita de 10 ani care se intorcea de la scoala. Cand o alta copila a fost atacata, la inceputul lui iunie, dupa un scenariu tras la indigo, le-a furnizat anchetatorilor semnalmente similare.

Ancheta n-a avansat insa, asa ca s-a produs si al treilea atac, de o cruzime incredibila: violatorul si-a imobilizat victima in timp ce descuia usa apartamentului, a sedat-o si a tarat-o in casa, unde a violat-o. Copila de 10 ani este si acum internata si a fost operata de mai multe ori.

Biata fetita, aflata inca in stare de soc, nu a putut oferi decat indicii vagi despre atacator. Politistii cred insa ca e vorba despre individul pe care il cautau demult.

In Cartierul Malu Rosu, unde s-au inresigtrat toate cele trei atacuri, e alerta maxima. Parintii nu-si mai lasa copiii singuri pe strada, iar politia patruleaza zi si noapte.

Parintii fetitei violate vor sa o ajute sa treaca repede peste aceasta trauma, asa ca si-au scos la vanzare apartamentul, pentru ca ea sa nu fie nevoita sa se intoarca in locul unde s-a petrecut atacul.

Ancheta in acest caz merge foarte greu: au fost audiati 20 de suspecti, dar jumatate dintre ei au fost deja eliminati. Exista un singur martor care sustine ca l-a vazut pe agresor iesind din blocul in care s-a consumat tragedia, dar nu a retinut detalii despre fizionomia lui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO