Gălățean împușcat de mascați. Bărbatul i-a atacat cu pietre și o surubelniță pe polițiști


Ultimul update: Joi 16 Mai 2019 18:01
Data publicarii: Joi 16 Mai 2019 11:46
Categorie: Stiri actuale

Scandal cu bâte şi pietre într-o localitate din judeţul Galaţi, unde, ca să potolească un individ, poliţiştii au cerut ajutorul trupelor speciale.

Omul însă nu s-a potolit, ba chiar l-a atacat cu o şurubelniţă pe un luptător. În final, scandalagiul, un bărbat de 52 de ani, a fost împuşcat de un poliţist şi a ajuns cu un elicopter la spital.

Mai mulţi localnici din Lieşti, judeţul Galaţi, au cerut sprijin la 112, după ce bărbatul de 52 de ani a început să arunce cu pietre în ei, ba chiar să ameninţe trecătorii cu un par.

Când au ajuns acolo poliţiştii, individul i-a atacat cu bolovani, apoi cu bâta de lemn. Ca să-l intimideze, polițiștii au tras câteva focuri de avertisment, însă fără succes. Nici când au sosit trupele specialel, omul nu a încetat să arunce cu pietre.

Când agenţii au încercat să-l imobilizeze, a ripostat cu șurubelnița.

În replică, luptătorul SAS (Serviciul pentru Acțiuni Speciale)
a folosit arma de vânătoare încărcată cu proiectile de cauciuc şi l-a rănit pe agresor în piept.

Medicii spun că bărbatul a fost împuşcat în plămânul stâng, iar starea lui este foarte gravă.

Trupele speciale au fost chemate de poliţiştii din localitate, când aceştia au văzut că bărbatul nu se potoleşte nici după ce au tras mai multe focuri de armă în plan vertical. Luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au fost întâmpinaţi tot cu pietre.

Dacă bărbatul de 52 de ani va supravieţui, se va impune şi o expertiza psihiatrică, pentru a vedea dacă suferă, într-adevăr, de o boală care îi întunecă raţiunea.

Apropiaţii spun că, deşi era cunoscut drept un tip agresiv, nu are documente medicale care să ateste acest lucru.

Procurorii au deschis un dosar penal care are în vedere faptele săvârşite la Lieşti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ultraj şi uz de armă fără drept.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Gălățean împușcat de mascați. Bărbatul i-a atacat cu pietre și o surubelniță pe polițiști
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO