Plânsetele unei copile i-a alertat pe vecinii unei femei din Constanța. Descoperirea şocantă a poliţiei

Ultima actualizare: 01-02-2019 10:24

Caz şocant în judeţul Constanța, unde o femeie de 43 ani a fost găsită fără suflare în apartamentul ei, în care se afla şi fiica acesteia, de numai 3 ani.

După primele cercetări ale poliţiştilor se pare că femeia şi-a pierdut viaţa acum câteva zile, iar în tot acest timp fetiţa s-a aflat în preajma ei.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112, alarmaţi de plansetele necontenite ale copilei.

Femeia de 43 ani, din oraşul Năvodari, a fost găsită decedata în baia din apartamentul ei. În locuinţa se afla şi fiica ei, de numai 3 ani. În casa locuiau doar ele două, deoarece concubinul femeii este plecat la muncă în strainate.

Se pare că femeia nu avea un serviciu şi nu o ducea foarte bine.

Vecinii spun că nu o mai văzuseră pe femeie de aproximativ 3 zile şi că plânsetul copilei a fost cel care i-a făcut să sune la 112.

Anca Chiriţă - ISU Constanta: "Ajunşi la faţa locului, au observat un geam deschis la imobilul respectiv, pătrunzând în interiorul acestuia, nefiind nevoie să spargă uşa. Aceştia au găsit în interior un copil, o fetiţă de aproximativ de 3 ani, conştientă, colaboranta, fără probleme medicale. Dar şi pe mama acesteia, din păcate, decedata. "

Pentru siguranţa copilului, la faţa locului au intervenit reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a copilului.

Oana Manoila - Protecţia copilului: "Vom prelua copilul şi vom merge cu el la spitalul de urgenţă pentru a vedea care este starea sa de sănătate, urmând să instituim o măsură de protecţie pentru el. Dacă există rude apropiate şi vor fi găsite în seara aceasta se va face o evaluare şi a acestora să vedem condiţiile în care poate fi preluat copilul de către acestea. "

Fetița va fi ajutată de psihologi să-și revină din trauma suferită.

Mariana Gioga - consilier psihologic: "Este totuși un eveniment destul de marcant în viață unui copil, dar se mizează foarte mult pe vârstă fragedă a minorei și pe intervenția psihologilor a specialiștilor care se vor ocupă de caz."

Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza morţii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO