Au facut peste 1 milion de euro din steroizi si hormoni contrafacuti. Ce s-a gasit in apartamentul unuia dintre suspecti

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22
Au facut peste 1 milion de euro din steroizi si ho...
Perchezitii la comercianti online de steroizi si h...

Fara frica si fara constiinta, cativa tineri din Bucuresti au facut avere dupa ce au vandut steroizi anabolizanti si hormoni. Cel mai probabil, produsele erau contrafacute, spun autoritatile, care evalueaza intreaga afacere la un milion de euro.

Clienti erau diversi inconstienti, care doreau sa-si creasca masa musculara intr-o luna cat altii intr-un an.

Profitand de dorinta unor tineri care vor arate la fel ca Arnold Schwarzenegger, dar cu efort minim, cei 4 suspecti au creat 10 pagini de internet si au inceput sa vinda steroizi anabolizanti si hormoni.

Ajunsi la locuinta principalului suspect, politistii au descoperit ca acesta si-a transformat apartamentul intr-un adevarat depozit cu steroizi anabolizanti si hormoni. 2 dintre cele 4 camere erau pline cu astfel de cutii, ridicate apoi de anchetatori si duse la analize.

Politistii sustin ca suspectii au vandut produse in valoare de 1 milion de euro. Prafurile erau aduse din China si Grecia, si nimeni nu stie deocamdata ce contin si in ce conditii au fost create.

O problema cu grave consecinte pe viitor, spune Daniel Oprea, seful comisiei de disciplina pentru relatia cu Agentia Nationala Antidoping, din cadrul Federatiei Romane de Culturism.

"Am vazut personal oameni distrusi, irecuperabili, care asteapta acum transplant renal sau au probleme majore cardiace. Trebuie sa renunti la gandul ca vrei sa ai un corp perfect pentru o vara, corpul ala il ai toata viata".

In Romania, comercializarea, fabricarea si distribuirea de steroizi anabolici sintetici, de hormoni de crestere, care sporesc producerea naturala si eliberarea de testosteron sunt pedepesite cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau cu amenda pana la 25.000 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO