Perchezitii la CNADNR si la Directii de Drumuri si Poduri, intr-un dosar de coruptie

Ultima actualizare: 15-12-2014 01:34

Zeci de perchezitii au loc vineri la sediul Companiei Nationale pentru Autostrazi si Drumuri Nationale, la sediile Directiilor de Drumuri si Poduri din Bucuresti, Ilfov, Brasov, Iasi si Dolj, precum si la sediul unor firme particulare.

Procurorii anticoruptie au informatii despre fapte ilegale comise in ultimii 7 ani.

Procurorii DNA au informatii potrivit carora anumite licitatii de atribuire a unor contracte de catre CNADNR unor firme ar fi fost influentate. Procurorii cauta dovezi in birourile unor anumitor angajatii ai CNADNR, pentru a demonstra acest lucru.

Este vorba de contracte de reparatii a unor utilaje detinute de Directiile Regionale de la Drumuri si Poduri din Bucuresti, Craiova, Brasov. Acele reparatii ar fi fost facute de anumite firme, iar procurorii DNA spun ca licitatiile prin care firmele au primit contractele ar fi fost influentate.

Ancheta a inceput, urmarirea penala s-a declansat in rem deocamdata, adica impotriva faptelor de abuz in serviciu si nu impotriva unei persoane.

Perchezitii se fac atat la sediile CNADNR si ale Directiilor Regionale, cat si la sediile unor firme din Bucuresti, Iasi, Cluj, Suceava, dar si acasa la membrii acestei retele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO