Perchezitii cu final tragic la o scoala din Capitala. Contabilei i s-a facut rau cand a vazut ce fac politistii si a murit

19-05-2016 19:01

Perchezitii cu final tragic la o scoala din sectorul 4 al Capitalei. Cu o inima deja slabita, contabila institutiei a cazut ca secerata in momentul in care a vazut ca politistii iau la puricat actele scolii, inclusiv cele contabile.

Din nefericire, femeia a murit. S-a speriat de ancheta procurorilor, desi nu ar fi avut nici un motiv.

Scenele tragice au fost consemnate la Scoala nr. 96 din sectorul 4 al Capitalei, cand elevii nu terminasera inca orele de curs. Contabila scolii, o femeie in varsta, a cazut la podea si prezenta semnele unei infarct.

Femeii i s-a facut rau la scurta vreme dupa ce a aflat ca politistii verifica documentele institutiei scoare referitoare la contractele de achizitii. a fost chemata de urgenta ambulanta si contabila a fost dusa la spitalul Sf. Ioan, insa din pacate pe parcursul noptii a decedat.

Femeia ar fi avut si alte afectiuni care au contribuit la finalul tragic: insuficienta cardiaca si diabet zaharat. Autoritatile spun ca femeia s-a ingrijorat degeaba.

"In urma perchezitiilor au fost ridicate numeroase documente intr-un dosar in care cercetam in rem infractiuni in serviciu. Angajata institutiei nu era vizata de activitatea noastra, nu a fost chemata la audieri, in conditiile in care alte persoane au fost audiate. A fost o coincidenta nefericita." se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

inspectoratul scolar nu a vrut sa comenteze situatia dar au mentionat ca asteapta rezultatul medicilor legisti, cei care vor stabili cu exactitate cauzele mortii, dar si ca au raportat evenimentul nefericit reprezentantilor ministerului educatiei

Conform unor surse, ancheta procurorilor ar viza contracte incheiate de conducerea Scolii nr. 96, dar si de alte unitati de invatamant. Nereguli s-ar fi depistat si in lucrarile derulate cu fonduri europene.


VIDEO PROTVPLUS.RO