Pentru ca se simtea o povara pentru nepoata, o batrana din Iasi si-a pus capat zilelor. Femeia suferise un accident cerebral

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00

Un episod dureros s-a petrecut luni dupa-amiaza, langa un centru comercial din Iasi. O batrana de 84 de ani a cazut in gol de la etaj, sub privirile ingrozite ale trecatorilor.

Martorii au sunat imediat la 112. Din pacate, biata femeie s-a stins. Vecinii spun ca in urma cu doua luni, batrana suferise un accident cerebral, iar din aceasta cauza trecea printr-o perioada mai grea, insa nu se plangea. Unul dintre locatari spune ca a vorbit cu femeia in urma cu o zi, dar nu s-a fi gandit ca este macinata de asa ganduri negre. Acestia cred ca cel mai probabil a ajuns sa se simta o povara pentru nepoata care o ingrijea.

Vecina: "Nu are mult de cand s-a imbolnavit la cap, a facut un accident cerebral. Iesea afara se plimba cu nepoata. Probabil nu se simtea ea bine sa aiba altcineva grija de ea. Nu s-a plans niciodata, pentru ca ea nu prea vorbea, doamna stie mai bine care era nepoata."

Vecin: "Chiar ieri sotia mea a vorbit cu ea, cand a trecut pe la ea la usa. Vorbea mai greu. Ea era vrednica, harnica, curata, ingrijita bine. Ea nu a suferit mult. Este cred ca o luna-doua de cand a avut accidentul."

Rudele femeii spun ca nu este prima data cand batrana a incercat sa-si puna capat zilelor. Din aceasta cauza erau tot timpul vigilenti, insa femeia a profitat ca nepoata ei era in baie. Atunci s-a intamplat nenorocirea.

Ginerele batranei: "Asta a fost a doua oara, tentativa de aruncat pe geam. A mai incercat la bucatarie ieri, alaltaieri. sotia mea a fost permanent zi si noapte langa ea."

Ionela Barlescu, asistent medical Ambulanta: "Pacienta gasita cazuta de la etajul doi, de la o inaltime de 5-6 metri. Gasita in stop cardio-respirator fara nicio sansa."

Politistii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cu exactitate care sunt circumstantele in care femeia si-a pierdut viata.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO