Parada auto la o nunta, in Timisoara, unde rromii si-au etalat bolizii de sute de mii de euro. Nuntasii au fost amendati


Ultimul update: Marti 11 August 2015 07:05
Data publicarii: Sambata 08 August 2015 07:57
Categorie: Stiri actuale

Nicio nunta a rromilor din Timisoara nu se tine, se pare, fara politie. Agentii le-au impartit din nou amenzi invitatilor care si-au parcat bolizii de sute de mii de euro pe spatiul verde sau acolo unde incurcau traficul.

Totul s-a intamplat la petrecerea data dupa ce s-au casatorit doi tineri care provin din cele mai instarite familii din Banat.

Chiar zilele trecute, la nunta celor din clanul Carpaci, politistii au dat, din motive similare, amenzi in valoare de peste 15.000 de lei.

A fost o adevarata parada auto la portile palatului unde a avut loc petrecerea. Masini una si una, de sute de mii de euro, au adus invitatii la nunta. Politistii au fost insa si ei prezenti si nu s-au lasat impresionati de caii putere.

Invitat la nunta: Daca o dau mai in fata?
Politist: Nu mai in fata. O mutati de aici. Hai, hai odata

Agentii au stat cu ochii pe soferi si n-a fost loc de tocmeala. Cei care si-au lasat bolizii parcati pe trotuar sau pe spatiile verzi, ori au blocat strada au fost nevoiti sa ii mute. N-au lipsit nici amenzile.

Sofer: Nu am niciun act la mine
Politist: mi le comunicati ulterior. Mergeti in fata

In doar o saptamana, acest barbat a fost sanctionat de doua ori, din acelasi motiv. Zilele trecute, politistii l-au prins pe picior gresit la nunta celor din clanul Carpaci, tot in Timisoara. Si atunci, a parcat unde nu trebuia.

Reporter: Uitati ce semn e...
Sofer: Atunci trebuie sa iau masina
Reporter:Ati luat amenda data trecuta?
Sofer: Da.

"Vizita" politistilor a starnit rumoare printre meseni.

Ioan Bot, bulibasa rromilor din Lugoj: "Iata ca vin si ei la un an in tara si fac aceasta petrecere. E o problema buna, ca altii fac in fiecare zi."

Fara amenda a scapat cel care a intretinut atmosfera la nunta - Adrian Minune. Interpretul a venit cu taxiul.

Adrian Copilu Minune: "Venim de la alta treaba, muncim nu se vede pe fata mea ca sunt obosit? Daca muncesti, ai, daca stai acasa, nu."

Zecile de amenzi impartite de politisti n-au afectat insa programul stabilit de miri. In timp ce unii soferi au mai intarziat cateva minute, langa masini, insotitoarele lor si-au facut intrarea la petrecere.


 

Nunta cu masini de lux, politie si jandarmi, in Timisoara. S-a insurat nepotul lui Grado Carpaci, zis si Generalu'
Zeci de amenzi pentru clanul Carpaci dupa nunta care a blocat orasul. Imagini de la o petrecere vizata acum si de Fisc
VIDEO PROTVPLUS.RO