Ororile la care și-a supus fiicele un tată din Ploiești. A fost condamnat la 12 ani de închisoare


Ultimul update: Vineri 14 Februarie 2020 10:04
Data publicarii: Vineri 14 Februarie 2020 09:55
Categorie: Stiri actuale
Minora

Un tată care și-a violat fiicele minore ani în șir a fost condamnat la 12 ani de închisoare de Judecătoria Ploieşti. În plus, bărbatul va trebui să le plătească fiicelor sale daune în valaore de 40.000 de euro.

Bărbatul şi-a agresat sexual una dintre fete timp de şase ani, în perioada 2012-2019, iar pe cea de-a doua fiică în anul 2015, potrivit Adevărul.

Faptele au ieșit la iveală anul trecut, când cele două fete, acum eleve de liceu, i-au mărturisit mamei lor coșmarul prin care au trecut. Femeia este cea care a alertat autoritățile, iar tatăl agresor a fost arestat preventiv în aprilie 2019 și a rămas după gratii până în prezent.

Potrivit ordonanţei de reţinere, procurorii au reţinut că în cazul uneia dintre fete a fost vorba despre „un minim de 15 acte materiale referitoare la raport sexual normal, două acte materiale referitoare la raportul sexual anal şi necuantificabile însă cu o frecvenţă ridicată referitoare la raport sexual oral“.

Pentru aceste fapte, bărbatul a fost condamnat la 12 ani de închisoare și va trebui să își despăgubească fiicele cu câte 20.000 de euro, daune morale. După ce va ispăşi pedeapsa nu va mai avea voie să ia legătura cu ele timp ce cinci ani, mai scrie sursa citată.

Sursa: Adevarul

VIDEO PROTVPLUS.RO