Circ si blesteme la Tribunalul Ilfov. "Vrajitoarele" din procesul Oanei Zavoranu s-au acuzat reciproc

13-11-2014 14:01


Circ in toata regula, cu urlete si blesteme, in fata Tribunalului Ilfov, unde s-a judecat procesul in care pretinsele vrajitoare Vanesa si Melissa sunt acuzate ca au inselat-o pe Oana Zavoranu.

Dar nu actrita a fost tinta vorbelor de ocara. In scena a intrat si Bratara, mama unuia dintre inculpatii din dosar, care sustine la randul ei ca a fost victima acelorasi vrajitoare. In nebunia generala au intervenit si jandarmii, care au fost nevoiti sa ii evacueze pe turbulenti.

Pe tiganeste sau romaneste, Bratara, Melisa si Vanesa, personajele principale ale balciului, au facut intrecere de blesteme si ocari in fata Tribunalului Ilfov. Si a fost, cel mai probabil, una dintre acele dati cand toate se gandeau la acelasi lucru: ca cealalta sa nu aiba totusi puterile cu care se tot mandreste.

Pretinsele vrajitoare Vanessa si Melissa asteptau sa fie audiate de judecator in dosarul in care sunt acuzate de inselaciune. Bratara, o alta presupusa vrajitoare, l-a insotit la tribunal pe fiul ei, acuzat si el in acelasi dosar. Legatura dintre ei este reprezentata de apartamentul pe care Oana Zavoranu l-ar fi vandut fiului Bratarii. Cantareata a dat banii primiti de la acesta celor doua Vanessa si Melissa, ca sa ii faca vraji cu folos. Acum, Bratara spune ca de fapt si familia ei a fost inselata.

"Vrajitoarelor, sa se aleaga praful si pulberea de ele. Uite-asa. Este niste oameni periculosi, care nu tine cont de nimeni, care nu trebuie sa fie respectati. Astea care isi pune nume improvizat nu sunt vrajtoare. Vrea doar sa jefuiasca lumea. Uite, eu sunt Bratara si in buletin, va arat daca vrei", a spus Bratara.

Singura care a lipsit de la proces a fost Oana, care si-a trimis doar avocatul. La tribunal au ajuns cu totii pentru ca cele doua parti nu au reusit sa se impace la mediator. 2 ani au tot incercat sa ajunga la o intelegere, pentru ca la final actrita sa anunte ca le iarta daca primeste inapoi apartamentul, masina si alte bunuri, despaguburi morale de 450 de mii de euro si scuze in genunchi.

Reporter: Nu au ajuns la nicio intelegere?

Viorel Mocanu, avocatul Oanei: Nu, nu. Procedura de mediere este de istorie in acest momen.

Judecatorii au audiat, joi, partile si urmeaza sa ia o decizie in dosar.

VIDEO PROTVPLUS.RO