Principalul suspect in cazul exploziei care a distrus o vila din Galati este chiar proprietarul imobilului

Ultima actualizare: 18-03-2017 07:02

A fost panica in centrul Galatiului! O explozie puternica a distrus o vila, in care, din fericire, nu se afla nimeni in acele momente.

Deflagratia, insotita de incendiu, a lasat insa dezastru in urma. Pompierii spun clar ca incendiul a fost provocat, iar unul dintre suspecti este chiar proprietarul locuintei.

Explozia s-a produs in toiul noptii, iar zgomotul puternic i-a trezit din somn pe locatarii blocurilor si ai caselor din jur. Ca intr-un film de groaza, pe usile si ferestrele casei in care a avut loc deflagratia, au inceput sa iasa flacari. Incendiul a distrus complet locuinta.

Pompierii au ajuns in scurt timp la casa cuprinsa de valvataie. De la inceput si-au dat seama ca totul a pornit de la o acumulare de gaze.

Pompierii si politistii au anuntat ca a fost deschid un dosar de cercetare penala IN REM, dupa ce au ajuns la concluzia ca explozia a fost provocata.

Primul pe lista suspectilor este chiar proprietarul locuintei sustin surse din ancheta. Anchetatorilor li s-a parut suspect ca azi-noapte cand vila era cuprinsa de flacari nimeni nu a reusit sa dea de proprietar.

Initial, s-a crezut ca este in casa insa abia dupa ce pompierii au verificat locuinta si-au dat seama ca nu este nimeni inauntru.

Un lucru este cert sustin pompierii si politistii: explozia a fost provocata intentionat. Focul a fost pus la etajul al doilea al vilei, iar la parter a fost lasat deschis aragazul cu gaz.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO