O petrecere organizată, în plină pandemie, de managerul Spitalului din Beiuș a fost întreruptă de polițiști

Ultima actualizare: 10-01-2022 18:13

O petrecere organizată sâmbătă seara, în plină pandemie, de managerul Spitalului din Beiuș a fost întreruptă de polițiști.

Cheful a avut loc la o pensiune de lângă oraș și au fost invitați mai mulți medici, asistente din spital și politicieni locali. Doar că, spun polițiștii, petrecerea s-ar fi desfășurat încălcându-se toate restricțiile în vigoare.

Managerul susține însă că a vrut doar să poată socializa cu cei care muncesc în prima linie, mai ales că că unii dintre ei nici măcar nu se cunoșteau. Cert este că atât el cât și proprietarul pensiunii au fost amendați.

Oamenii legii au fost anunțați de un telefon anonim despre petrecerea aflată în plină desfășurare. Opt mașini de poliție au descins la fața locului. Polițiștii i-au verificat pe toți participanții la petrecere.

Managerul spitalului spune că petrecerea a fost programată cu aproape doua săptămâni înainte, când nu se punea problema de restricții.

Claudiu Lupău, managerul Spitalului Municipal Beiuș:Unicul scop al acestei intâlniri a fost realizarea unei conexiuni, dacă vreți, la nivel uman, intre tpți cei care au, in mâinile lor, soarta pacienților noștri. Am intenționat să incerc să adun colegii mei intr-un alt mediu decât spitalul.

Chiar și așa, polițiștii chemați la fața locui au decis că legea a fost încălcată și au dat amenzi.

Comisar șef Alina Fărcuța, purtator de cuvânt al IPJ Bihor:Polițiștii au întrerupt un eveniment privat, respectiv o masă festivă, care se desfășura într-un spațiu închis, în incinta unei pensiuni încălcând, astfel, prevederile legale. În momentul intervenției polițiștilor, în imobil se aflau 17 persoane. Organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă de 3000 de lei iar administratorul societății cu amendă in valoare de 5000 de lei."

Managerul spitalului spune că urmează să decidă dacă va contesta sau nu amenda despre care susține că nu are temei legal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO