O intreaga familie din Constanta, gasita fara viata in locuinta. S-ar fi sinucis pentru ca fiul suferea de o boala incurabila


Ultimul update: Duminica 08 Noiembrie 2015 07:02
Data publicarii: Joi 05 Noiembrie 2015 12:57
Categorie: Stiri actuale

 Decizie sfasietoare luata de doi parinti din Constanta: procurorii spun ca amandoi si-au pus capat zilelor, invinsi de durere si neputinta.

Copilul lor de 9 ani suferea de o boala necrutatoare si a fost gasit fara viata, langa ei.

O ruda, care avea cheia apartamentului in care locuiau cei trei, a incercat sa intre in casa, dar nu a reusit pentru ca usa era inchisa pe dinauntru. Iar cum parintii nu raspundeau la telefon, a cerut ajutor la 112.

Pompierii au spart usa, iar cand au intrat i-au gasit fara viata pe mama, tatal si copilul. Criminalistii au inceput cercetarile.

Initial, au mers pe varianta unei crime, urmata de o sinucidere. Ipoteza a fost rasturnata, insa, destul de repede. Nu existau urme de violenta, iar cand anchetatorii au aflat ca baiatul de 9 ani suferea de o boala necrutatoare au inteles ca au de-a face de doi parinti invinsi de durere.

In plus, parintii au lasat in urma lor 13 pagini scrise in care au spus ca fara fiul lor viata  nu are sens si ca vor sa plece intr-o alta lume. Vestea ca intreaga familie nu mai este in viata a socat toata comunitatea.

Suspiciunea initiala de crima a fost spulberata imediat de anchetatori.

Zafer Sadic, procuror criminalist: "Din cate stim nici pe trupul copilului, nici pe trupul femeii nu exista urme de violenta. Se pare ca a fost o actiune concentrate a celor 2 soti care probabil nu au mai suportat ca aveau copilul suferind de atata timp si au luat hotararea suprema de a muri impreuna".

Vorbind cu rudele, anchetatorii au aflat ca baiatul de 9 ani se lupta de 6 ani cu o tumoare pe creier. Parintii l-au tratat atat in tara, cat si in strainatate, dar boala era fara leac.

Anchetatorii trebuie sa lamureasca si modul in care s-a stins baiatul. Parintii au scris despre durerea si pe internet: "Ni se spune din toate partile sa fim pozitivi, dar poate cineva sa accepte realitatea despre copilasul lui? Cum o tumoare blestemata, instalata acolo unde nu trebuie, poate sa-i fure copilaria, adolescenta, tineretea si chiar viata".

VIDEO PROTVPLUS.RO