O femeie din Maramureș a fost înjunghiată în somn de soțul gelos, care apoi a încercat să se sinucidă

25-01-2021 16:47


O femeie din Maramureș a ajuns în stare critică la spital după ce a fost înjunghiată de bărbatul ei, cu 20 de ani mai în vârstă. Măcinat de gelozie, individul a băut zdravăn și a agresat-o pe femeie.

 

Când și-a dat seama ce a făcut a încercat să își puna capăt vieții. În final, amândoi au fost transportați de urgență la o unitate medicală.

Apropiații celor doi spun că nu ar fi prima dată când din locuința lor se aud țipete și scandal. De această dată, bărbatul și-a atacat soția cu un cuțit în timp ce femeia de 41 de ani dormea.
I-a provocat mai multe răni și a lovit-o cu sălbăticie.

Apoi a ieșit în holul blocului și a încercat să își ia viața. Vecinii au auzit zgomote și au sunat la 112.

Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: “Poliția orașului Borșa a fost sesizată că o femeie în vârstă de 41 ani a fost agresată de soțul său în vârstă de 62 de ani. Ambele persoane au suferit leziuni și au fost transportate la spital".

Medicii de la spitalul din Borșa au decis ca amândoi să fie transferați în Baia Mare. Femeia a ajuns direct pe masa de operație. Iar soțul ei este internat în stare stabilă.

Oana Alea- Gonczi, purtător de cuvânt ISU Maramureș: „Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Baia Mare a efectuat astăzi un transfer de la Borșa a unei persoane în vârstă de 62 ani. Acesta prezenta o plagă înțepată la nivelul pieptului. Acesta a fost transportat și predat în stare stabilă la UPU Baia Mare”.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și, în funcție de evoluția stării de sănătate a femeii, va fi stabilită și încadrarea faptei.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO