O femeie din Iasi, la un pas de-a fi batuta de patroana unui club, pentru ca a chemat politia din cauza galagiei din local

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28
scandal

Scandal intr-un cartier din Iasi, unde o locatara a chemat politia, suparata ca din clubul de vizavi se aude muzica si galagie pana tarziu in noapte.

Cand agentii au venit sa vada despre ce este vorba, scandalul dintre patroana clubului si femeia care s-a plans de zgomot a degenerat.

Politistii spun ca au amendat de mai multe ori clubul pentru tulburarea linistii si ordinii publice, si inclusiv Directia de Sanatate Publica a constata nereguli. De data aceasta, afacerea va fi inchisa.

Scandalul dintre vecini si patroana clubului a fost filmat cu telefonul mobil, de fiica femeii care a depus reclamatia. La un moment dat, sustine ea, directoarea clubului, furioasa ca este filmata, ii da peste mana si apoi o loveste si pe mama ei.

Politistii spun ca au amendat de mai multe ori societatea pentru diverse abateri, atat pentru nivelul mare de zgomot, cat si pentru lipsa unor acte.

Patronii clubului incriminat au transmis ca nu vor sa comenteze incidentul pentru ca oricum au reziliat contractul de inchiriere si au inchis afacerea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO