O familie a ramas fara casa in jumatate de ora. Unde se aflau cele doua nepoate si bunica in momentul producerii incendiului

Ultima actualizare: 25-05-2017 07:14

Incendiu puternic in localitatea Troita, judetul Mures! Casa unei familii a ars din temelii luni dupa-amiaza! Pompierii au intervenit in zadar pentru stingerea incendiului: flacarile au fost de nestavilit.

Patru suflete au ramas acum pe drumuri: doua fetite de 2 si de 5 ani si bunicii care le cresc. 

Incendiul a izbucnit dupa ora 12. Bunica cu cele doua nepoate se aflau in gradina, cand au vazut un fum gros care iesea din casa. Cand s-au apropiat de casa, nici nu au mai putut intra pentru ca flacarile s-au extins cu putere. Speriata, femeia a cerut ajutoare si pana la sosirea pompierilor, vecinii au incercat sa stinga focul, insa fara rezultat.

In doar o jumatate de ora a ars toata casa si bunurile familiei. Acum, bietii oameni vor fi nevoiti sa se mute la vecini. De vina se pare ca a fost un scurtcircuit.

Bunicii celor doua fetite au privit neputinciosi cum casa pentru care au lucrat toata viata este mistuita de flacari. In cele doua camere isi duceau viata ei si cele doua nepoate de care aveau grija, dupa ce parintii fetelor au plecat la munca in straianatate.

In momentul izbucnirii incendiului cele doua fetite nu erau in casa, isi ajutau bunica care lucra in gradina.

Vecinii spun ca incendiul s-a declansat rapid si nimeni nu a putut intra sa salveze din lucruri.

Mai multe echipaje de pompieri, dar si un echipaj SMURD au sosit la fata locului.

Cristian Virag, purtator de cuvant ISU Mures: "Pompierii incerca acum sa afle cauza incendiului. Cel mai probabil flacarile au izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Locuinta nu era asigurata, ba chiar familia facuse un credit ca s-o amenajeze, pentru cele doua copile. Deocamdata, bietii oameni se vor muta prin vecini, dar pe termen lung trebuie sa gaseasca o rezolvare".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO