O casa si un cabinet medical mistuite intr-un incendiu violent, langa Bucuresti. Proprietarii, salvati din foc de un vecin


Ultimul update: Sambata 17 Ianuarie 2015 01:39
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015 07:37
Categorie: Stiri actuale

Flacarile au adus groaza si deznadejde intr-o familie din Voluntari, judetul Ilfov. Doi soti si-au vazut marti seara casa distrusa de un incendiu violent.

Focul s-a extins uluitor de repede si a afectat serios si o alta cladire aflata in aceeasi curte, un cabinet medical deschis de baiatul oamenilor. Proprietarii au fost martori la intregul dezastru si li s-a facut rau cand au vazut ca nu pot face nimic sa isi salveze locuinta.

Focul a izbucnit in mansarda, in timp ce proprietarii, un barbat si o femeie, erau in casa. Un vecin care trecea pe strada a zarit flacarile si a sarit imediat sa ii salveze.

"Am sarit gardul si am scos cele doua persoane din casa. Doar am reusit sa ii scoatem afara, in timp ce am sunat pompierii. In foarte scurt timp, in doua minute, s-a extins la tot acoperisul", spune barbatul.

Valvataia care ameninta sa cuprinda si alte case i-a alarmat si pe ceilalti vecini.

Focul s-a extins cu repeziciune si la cabinetul medical, aflat in aceeasi curte. Neputiinciosi in fata flacarilor, proprietarii au suferit un atac de panica si au avut nevoie de ajutorul medicilor.

In tot acest timp, pompierii, veniti la fata locului cu sapte autospeciale, s-au mobilizat sa stinga incendiul.

Capitan Petrica Epure, ISU: "A fost o interventie dificila avand in vedere spatiul foarte mic dintre cladiri, fiind posibilitate foarte mare de propagare."

Dupa ce pompierii au reusit sa stinga flacarile, localnicii au intrat in casa pentru a mai salva o parte din bunurile familiei.

Miercuri, pe lumina, anchetatorii se vor intoarce la fata locului pentru a afla de la ce a pornit totul.

VIDEO PROTVPLUS.RO