O casă a fost distrusă după ce un camion a ieșit de pe șosea. Ce a făcut șoferul

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Miercuri 20 Septembrie 2017 13:31
Categorie: Actualitate

Un camion cu remorcă, scăpat de sub control, a intrat cu viteza într-o casă, într-o localitate din Iaşi, iar proprietarul şi cei doi copii care dormeau înăuntru au scăpat miraculos cu viaţă.

Mastodontul a dărâmat o parte o parte din clădire şi peste tot erau numai lemne şi cărămizi. În haosul creat, şoferul a izbutit să fugă. Mama celor doi copii a văzut cu ochii ei tot ce s-a întâmplat, dintr-o staţie de autobuz de lângă casă.

Accidentul s-a petrecut în zorii zilei, puţin după ora 5. Mama celor doi copii pornise spre serviciu şi aştepta autobuzul în staţia aflată la câţiva zeci de metri de casă. A încremenit când a văzut un mastodont de oţel cum a trecut în viteză peste şanţul din faţa porţii şi a lovit în plin casa în care dormeau soţul şi cei doi copii. Femeia a alergat într-un suflet şi i-a văzut pe cei trei ieşind dintre dărâmături, plini de praf şi speriaţi.

O cumnată a femeii care locuia în apropiere a auzit zgomotul infernal şi a sărit imediat să-i ajute. A rămas încremenită când a văzut camionul în casă.

Camionul se îndrepta către o fermă din localitate, să încarce lapte. E posibil ca şoferul să fi fost obosit şi să fi adormit la volan. Cert este că, după dezastru, a ieşit desculţ din cabină, buimac, şi de atunci nu a mai putut fi contactat. Are telefonul închis şi nu a dat niciun semn de viaţă.

Mihai Ciobanu, proprietarul casei: "Când am ieşit afară am văzut nenorocirea, şoferul fugise. L-am căutat cu vecinii dar nu mai era, s-a speriat, nu ştiu."

La faţa locului au venit câţiva colegi ai şoferului care au încuiat maşina şi i-au promis proprietarului că va fi despăgubit.

O ambulanţă SMURD i-a preluat pe ambii proprietari ai locuinţei pentru că făcut atacuri de panică. Poliţiştii au venit imediat la locul accidentului şi au strâns toate datele care ar putea duce la identificarea şoferului care a condus maşina de mare tonaj. Ei au aflat că acest camion trebuia să încarce lapte de la o fermă aflată la 30 de kilometri, iar maşina venea dinspre Suceava, deci şoferul se trezise mult mai dimineaţă de ora 5 când a avut loc impactul.

Cert este ca la locul accidentului au fost găsiţi papucii celui care conducea camionul - semn că fugise desculţ peste dealurile din zonă. Un echipaj de poliţie încearcă să-l găsească pe fugar pentru a-l audia.

 

Bolidul a ieşit de pe carosabil şi a intrat pe trotuar în mulțime. Scenele filmate în Idaho
Bolidul a ieşit de pe carosabil şi a intrat pe trotuar în mulțime. Scenele filmate în Idaho
VIDEO PROTVPLUS.RO
Branza de casa
Alertă de siguranţă alimentară. Grăsimi hidrogenate, vândute pe post de brânzeturi
”Mi-ați salvat familia”. Doi polițiști români, eroi în Italia după ce au salvat mai multe persoane
Ce a făcut un tânăr din Botoșani după ce a spart o biserică
Impact violent între 3 mașini, în Hunedoara. O gravidă și două fetițe, între răniți
”Regele Cioabă”, ultima metodă inventată de hoți. Cum a rămas o femeie fără 3.700 lei
O femeie de 27 de ani a murit din cauza gripei. Numărul deceselor a urcat la 128
pisica salvată
Pisoi căzut într-un puț adânc de 6 metri, salvat de pompieri
Moineștiul, îngropat de gunoi de 2 luni după ce a adunat datorii de 800.000 de €
S-a grăbit să prindă un TAXI, dar a fost lovită în plin de un șofer în Târgovişte
Mii de oameni au manifestat în țară pentru susținerea Laurei Kovesi. ”Le este frică de ea”
Taxi spulberat de tren, la Orșova. Unul din pasageri a murit
Ce spune ministrul Apărării despre desființarea scutului de la Deveselu