O batrana din Bacau se zbate intre viata si moarte, dupa ce a adormit cu o lumanare aprinsa. Cine a scos-o din incendiu


Ultimul update: Joi 10 Martie 2016 07:09
Data publicarii: Luni 07 Martie 2016 16:24
Categorie: Stiri actuale

O batrana din Bacau este internata in stare foarte grava, in Capitala, dupa ce a suferit arsuri teribile cand casa i-a fost cuprinsa de flacari, luni dimineata.
 

Pompierii cred ca femeia a adormit cu o lumanare aprinsa si a avut noroc cu vecinii: cand au vazut fum iesind pe la colturile ferestrei, oamenii au dat alarma. Au reusit sa o scoata pe victima din locuinta, insa batrana de 84 de ani are arsuri pe 90 la suta din corp.

Batrana locuia singura, dupa ce aproape toti copiii sai au plecat la munca, in strainatate. Un singur fiu i-a ramas aproape si venea la ea zilnic sa o ingrijeasca. Tot el a scos-o pe brate pe mama sa, din casa, mai mult moarta decat vie.

Cei de la Ambulanta au transportat-o de urgenta la spital.

Dumitru Popa, vecin: "O femeie care a venit la ea si e prietena cu ea a venit si a dus-o la spital. I-au dat telefon vecinii ca au vazut ca iese fum pe geam. Era bolnava, era amarata. Asa spune, ca de la o lumanare. A aprins focul si a cazut lumanarea pe perna."

Sorin Enescu, medic ambulanta Bacau: "Am preluat o pacienta in conditii grave cu arsuri pe 90% din suprafata corpului si arsuri de cai aeriene, in stare critica."

Medicii din Bacau au cerut de urgenta ca un elicopter SMURD sa o duca pe batrana la Bucuresti.

Andrei Grecu, ISUJ Bacau: "2 autospeciale cu apa si spuma precum si un echipaj SMURD s-au deplasat la fata locului. Se pare ca incendiul a izbucnit din cauza unei lumanari care a cazut pe asternuturi."

Medicii sunt rezervati cu privire la sansele de supravietuire ale batranei.

VIDEO PROTVPLUS.RO