O asistenta din Dambovita a fost gasita moarta in cada, de catre fiul ei de 14 ani. Care ar fi cauza mortii

Ultima actualizare: 07-06-2016 06:58

Sfarsit fulgerator pentru o asistenta medicala din Dambovita. Femeia, in varsta de 38 de ani, a fast gasita in baie, de baiatul ei, de 14 ani, care dat alarma.

Dar, nici dupa zeci de minute de resuscitare, salvatorii nu au reusit sa ii readuca mama la viata.

Din primele investigatii, se pare ca o problema la reteaua de electricitate ar fi provocat tragedia.

Femeia era asistenta la o clinica din Capitala. Locuia insa in orasul Titu, din Dambovita, si facea naveta cu trenul pana la Bucuresti. Inainte sa plece insa la serviciu a intrat in baie sa faca un dus. La un moment dat, cand a vazut ca intarzie prea mult, fiul ei a inceput sa isi faca griji si a batut insistent la usa.

Vecina: "Baiatul a descoperit-o si a strigat - Angela, haide repede ca pe mama nu pot sa o iau din cada. Si atunci s-a alarmat."

Acasa era doar fiul femeii. Sotul era la serviciu. Disperat, baiatul si-a chemat unchiul in ajutor. Barbatul si-a dat repede seama ce a provocat tragedia si a oprit imediat alimentarea cu electricitate.

Se pare ca problema ar fi fost la o priza din bucatarie, la care erau conectate centrala pe gaz si aragazul electric.

Vecin: "N-ar fi avut impamantare, asta e... cine a gasit-o? Baiatul ei, a chemat ambulanta."

dr. Ruxandra Chealfa, directorul medical al Ambulanţei Dâmboviţa: "Femeia, de 38 de ani, a fost gasita in stop cardio-respirator, in baie. A fost preluata de echipajul de ambulanta, s-au facut manevre de resucitare, din pacate fara rezultat pozitiv."

Politistii fac acum investigatii, ca sa lamureasca toate aspectele acestui caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO